5, 6 & 7 maart 2024 | Evenementenhal Gorinchem

Jenbacher WKK “Klaar voor Waterstof”

Jenbacher WKK “Klaar voor Waterstof”

Over ons

INNIO* is een toonaangevende leverancier van gasmotoren, energie-installaties, een digitaal platform en aanverwante diensten voor energieopwekking en gascompressie op of nabij het gebruikspunt. Met onze productmerken Jenbacher en MyPlant gaat INNIO verder dan wat mogelijk is en wordt er met lef vooruit naar de dag van morgen gekeken. De betrouwbare, zuinige en duurzame industriële gasmotoren genereren 200 kW tot 10 MW electriciteit voor tal van industrieën over de hele wereld.
We kunnen levenslange support bieden aan de meer dan 54.000 geleverde gasmotoren wereldwijd. En ondersteund door ons geautoriseerde servicenetwerk in meer dan 100 landen, neemt INNIO lokaal contact met u op voor een snelle reactie op uw service behoeften.

Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor
in Jenbach, Oostenrijk en heeft ook primaire bedrijven in Welland; Ontario, Canada; en Waukesha, Wisconsin, VS.

INNIO ontving in 2023 de platina medaille van EcoVadis voor onze uitstekende inspanningen op het gebied van duurzaamheid.

Nieuws

Vacatures

BBL-ER FIELD SERVICE TECHNICIAN – REGIO NOORD HOLLAND

Op zoek naar een baan waar je werken en leren combineert? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste BBL’er die één van de volgende opleidingen: Technicus Engineering, Technicus Service en onderhoud werktuigbouw of Verbrandingsmotortechnicus wil combineren met een baan als Field Service Technician. Wij komen graag met je in contact als je zo’n leer-werkplaats zoekt en het een uitdaging vindt om elke dag afwisselende werkzaamheden uit te voeren op een andere werklocatie.

View Jobs Ads »

TECHNISCH MEDEWERKER IN DE BUITENDIENST

Wat ga jij doen?

Je bezoekt vanuit huis onze klanten en voert daar ter plaatse kort durende onderhoudswerkzaamheden uit. Denk daarbij onder andere aan het zelfstandig nemen van olie-, koelwater- en gasmonsters, het smeren van generatorlagers en het doen van trillingsmetingen. Tijdens de werkzaamheden voer je ook een visuele controle uit van de installatie. Je registreert de monsters, meetwaarden en eventuele afwijkingen in de installatie. Dit alles doe je binnen de geldende veiligheidseisen.

View Jobs Ads »

JENBACHER ZOEKT JONGE TALENTEN

Naar wie zijn wij op zoek?

Enthousiaste jonge talenten gezocht die graag leren sleutelen aan een Jenbacher warmekrachtinstallatie op locaties binnen Benelux.

Wij zoeken studenten die een technische opleiding volgen. Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld Autotechnicus,
Elektrotechnicus of Mechanische Vormgevingstechnieken.

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top