Isolectra

Over ons

Isolectra is leverancier van kabels en connectoren ten behoeve van de verlichting en elektrische apparatuur voor de tuinbouw.
Zo levert Isolectra o.a. een compleet Stekerbaar Wieland RST® installatiesysteem voor de Tuinbouw. Alle onderdelen van deze installatie worden geleverd als kant en klare componenten die in elkaar gestekkerd kunnen worden met de speciaal voor zware toepassingen als de tuinbouw ontwikkelde RST® steker. Met de stekerbare componenten (plug & play) kan een installatie snel, eenvoudig en flexibel worden aangelegd.

*Voldoen aan alle internationale keurmerken zoals UL.

Gemarkeerd product

RST® Y-Adapter

Door de ontwikkelingen in glastuinbouwbelichting met name de opkomst en verbetering van LED, wordt het voor veel gewassen interessant om gedeeltelijk (hybride) of volledig over te stappen op LED belichting. Echter met het vervangen van de lampen, zal de elektrische infrastructuur geheel of gedeeltelijk vervangen moeten worden. Hiervoor hebben wij een alternatief bedacht : de RST® Y-adapter. Met deze stekerbare oplossing ontzorgen wij de tuinder doordat hij zijn bestaande installatie intact kan houden en met onze nieuwe Y-adapter de installatie “plug and play” kan aanpassen. Daarmee zorgen we voor een besparing en meer gemak. Voor de tuinder meer redenen om over te stappen op LED belichting.

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top