Intrahorti

Over ons

Intrahorti biedt een uitgebreid assortiment producten die allemaal voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen van tuinders en de laatste Europes richtlijnen . Onze nieuwe generatie ontsmettingsmiddelen en plantversterkers dragen bij aan een betere plantgezondheid, milieu en betere outputresultaten voor de tuinder.

De producten van Intrahorti zijn op alle continenten over de hele wereld te vinden. Wij werken met een enthousiast en exclusief dealernetwerk. Naast producten bieden we ook kennis en advies. Door deze combinatie kunnen tuinders zich blijven ontwikkelen en voldoen aan de huidige consumentenvraag. Onze duurzame aanpak staat daarbij centraal.

Gemarkeerd product

Intra Multi-Des GA

INTRA MULTI-DES GA: VOOR EEN OPTIMALE DESINFECTIE Voorkomen is beter dan genezen als het gaat om de dreiging van dodelijke pathogenen en ziekten. Intra Multi-Des GA is het desinfectiemiddel voor de beste biosecurity rondom uw kas. Het heeft zijn werkzaamheid bewezen tegen een breed scala van hardnekkige ziekteverwekkers. Een desinfectiemiddel waar u op kunt vertrouwen. De combinatie van diepte en breedte werking maakt het product uniek en geeft een extreem langdurige werking tegen alle soorten micro-organismen.

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top