Intracare B.V.

Over ons

Intracare biedt een uitgebreid assortiment producten die allemaal voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen van tuinders en de laatste Europes richtlijnen . Onze nieuwe generatie ontsmettingsmiddelen en plantversterkers dragen bij aan een betere plantgezondheid, milieu en betere outputresultaten voor de tuinder.

De producten van Intracare zijn op alle continenten over de hele wereld te vinden. Wij werken met een enthousiast en exclusief dealernetwerk. Naast producten bieden we ook kennis en advies. Door deze combinatie kunnen tuinders zich blijven ontwikkelen en voldoen aan de huidige consumentenvraag. Onze duurzame aanpak staat daarbij centraal.

Gemarkeerd product

Intra Hydrocare

INTRA HYDROCARE: HET ZUIVERSTE WATER VOOR EEN GEZOND GEWAS Een goede waterkwaliteit is essentieel voor een duurzame productie en een gezond gewas. Pathogene schimmels, bacteriën en virussen verspreiden zich gemakkelijk via het irrigatiesysteem. Ziekteverwekkers zullen zich verbergen en zich vermenigvuldigen in de biofilm, die zich gemakkelijk kan opbouwen. Een lage en continue dosering van Intra Hydrocare, een ultra-gestabiliseerde waterstofperoxide, zorgt voor een 100% gegarandeerd schoon irrigatiesystemen en elimineert tegelijkertijd pathogene micro-organismen zonder negatieve residuen achter te laten.

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top