HPNow

Over ons

Onze autonome elektrochemische waterstofperoxidegeneratoren produceren ultrazuivere H2O2 op de locatie waar het wordt gebruikt, met niets anders dan water, elektriciteit en lucht. Hierdoor maken we fikse kostenbesparingen mogelijk in vervoer, op- en overslag van chemicaliën; grotere veiligheid op de werkplek; en een betrouwbaardere levering. De veilige waterstofperoxide die in lage concentraties door onze systemen wordt geproduceerd, breekt na gebruik af in zuiver water en zuurstof, zonder ongewenste residuen achter te laten. Toepassingen variëren van land- en tuinbouw, veeteelt, tot industriële, gemeentelijke en particuliere waterzuivering.

Irrigatiewaterbehandeling met HPGen™ maakt uniforme irrigatie en meer oxygenatie van wortels mogelijk, zonder schade aan de druppelaars. Vermindert verstoppingen in het irrigatiesysteem en verhoogt opbrengsten.

Gemarkeerd product

HPGen I-serie

De HPGen™ I-serie is zeer schaalbaar, en ontworpen voor zwaardere toepassingen in industriële en gemeentelijke waterbehandeling, met Peroxide UltraPure™ outputs van 5 kg/dag en meer.

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top