Hortilife

Hortilife

Over ons

Hortilife BV bouwt turn-key kassen voor de glastuinbouwsector in Centraal- en Oost-Europa, in GOS-landen (voormalige Sovjet-Unie) en in Mexico. Hortilife levert de complete keten van engineering en constructie tot installatie van innovatieve kascomplexen inclusief alle benodigde apparatuur voor de tuinbouw en de gehele agri-business, tot en met de teeltbegeleiding na de inbedrijfstelling van de kas.
Hortilife heeft een eigen gespecialiseerde productieafdeling voor waterbehandelings- en filtersystemen die gebruikt worden in de irrigatie- en drainwaterhergebruikstemen in de kassen. Daarnaast hebben wij kennis en know-how van klimaatcomputers en ketelsystemen voor de kassen. Hortilife levert het allemaal: van één enkel onderdeel tot compleet of op maat gemaakt turn-key project.

Nieuws

Vacatures

Werkvoorbereider

Bij ieder project wordt de kas naar klantwensen ontworpen. Het is voor jou daarna een sport om materialen hierin optimaal te benutten en natuurlijk ook nieuwe onderdelen toe te passen. Telkens combineer je technische mogelijkheden en maak je een overtuigende keuze in materiaal en montagewijze. Het opstellen van de werktekeningen en materiaallijsten behoort tot de dagelijkse werkzaamheden.

View Jobs Ads »

Calculator

Voor de vacature als Calculator ga je het volgende doen:

Jij verzorgt als Calculator de berekeningen voor toekomstige projecten waar deze opdrachtgever mee aan de slag gaat.
Jouw rol in het voortraject is hierbij cruciaal.
Jij houdt je namelijk bezig met het opstellen van werkschema’s, prijsaanbiedingen en nog veel meer.

View Jobs Ads »

Verkoper Buitenland

We zijn op zoek naar iemand die gemakkelijk kan netwerken en niet bang is om met mensen te praten. We zoeken ruimdenkende en flexibele mensen om ons team te versterken. Wat is verder essentieel:
– goede kennis van het Nederlands;
– kennis van het Engels;
– goede computervaardigheden (office suite: excel, power point, enz.);
– een rijbewijs categorie B is verplicht voor deze functie;
– regelmatig op reis zijn.

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top