HortiKey International B.V.

Over ons

HortiKey
Onze logistieke en data gestuurde systemen zorgen voor een optimaal resultaat door een bijdrage te leveren aan het succes van onze klanten. Samen creëren we inzicht in klantgegevens en helpen we de keten naar een hoger niveau.

PRODUCTOMSCHRIJVING
De Plantalyzer is een uniek hulpmiddel voor een nauwkeurige schatting van de teelt van trostomaten. Door speciale camera’s te gebruiken om de aanvoer van trostomaten op de plant in de kas te tellen en betrouwbare informatie geeft voor een nauwkeurige schatting van de oogst. Het systeem is ontwikkeld in nauwe samenwerking met Wageningen University & Research (WUR).
De onderste twee tot drie, bladvrije, hangende clusters worden gefotografeerd met speciale camera’s. Het systeem brengt de trossen per stengel in kaart, het aantal vruchten per tros en de kleur van elke vrucht. De Plantalyzer geeft dus inzicht in getallen en kleurstadia. Het koppelen van deze informatie aan praktische gegevens uit de kas maakt een nauwkeurige schatting van de oogst compleet.
Met de Plantalyzer krijgt de teler meer grip op zijn bedrijf. Het is in staat om grote hoeveelheden tomaten te meten, zowel de hoeveelheid als de rijpheid, en werkt volledig automatisch.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top