Horticulture Services BV

Over ons

Horticulture Services BV zorgt voor het onderhoud en de reparatie van uw kassen zodat u zich volledig kunt concentreren op de teelt.
John Torenstra en zijn team weten alles van kassen en kunnen alles op het gebied van kassenbouw, beglazing, onderhoud, reparatie en schoonmaak. Omdat John opgegroeid is tussen de kassen met een vader die de hoogste kas ter wereld heeft gebouwd. Nou, dan weet je het wel!
24 uursservice
Een echt familiebedrijf dat sinds 2006 succesvol is en een internationale klantenkring bedient. Een bedrijf met mega eerlijke mensen die duidelijke taal spreken en met plezier doen waar ze voor staan. En ook nog eens 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar zijn om bij calamiteiten meteen in te springen.

U kunt gewoon altijd op Horticulture Services BV rekenen.

Ook de beste kassen en constructies hebben regelmatig onderhoud nodig voor een lange levensduur. Materiaal is nou eenmaal onderhevig aan slijtage, vooral bij hoge productiviteit en grote bedrijvigheid. Het klimaat speelt natuurlijk ook een rol. Storm, onweer en langdurige regenval of tropische temperaturen kunnen schade veroorzaken. Horticulture Services BV onderhoudt uw kas systematisch en vervangt tijdig onderdelen of repareert defecten om ellende te voorkomen. Onze kassenbouwers signaleren onmiddellijk wat er niet deugt en weten precies wat er moet gebeuren. Zo verkeert uw kas altijd in optimale staat.

Gemarkeerd product

Kasonderhoud- en reparatie

Ook de beste kassen en constructies hebben regelmatig onderhoud nodig voor een lange levensduur. Materiaal is nu eenmaal onderhevig aan slijtage, zeker bij hoge productiviteit. Ook speelt het klimaat een rol. Wij onderhouden uw kas periodiek en vervangen of repareren uw onderdelen tijdig om defecten te voorkomen. Zo verkeert uw kas altijd in optimale staat en voorkomt u onnodige herstelkosten.

Lees verder »

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top