Het Packhuys

Over ons

Het Packhuys BV is leverancier van kwalitatief hoogwaardige doseersystemen, verpakkingsmachines en complete verpakkingslijnen voor de voedingsmiddelen verwerkende en verpakkende industrie. Hiervoor werken we nauw samen met onze vaste leveranciers waarvan we exclusief distributeur zijn voor de Benelux. Onze leveranciers zijn echte partners waarmee we samen met onze klanten een partnership opbouwen, gebaseerd op vertrouwen en een langdurige samenwerking.
Het Packhuys is een professioneel, innovatief en klantgericht bedrijf, met gedreven en enthousiaste medewerkers die allemaal streven naar het verlenen van service met een grote S. Dit realiseren we door een flexibele en oplossingsgerichte opstelling gecombineerd met een no-nonsense mentaliteit.
Het kunnen rekenen op verlening van professionele service is een zeer belangrijkere factor in elk productiebedrijf. Het Packhuys beschikt over een enthousiast team van ervaren onderhoudsmonteurs, die allemaal streven naar het verlenen van service met een grote S. Ons team staat 7 dagen per week klaar om onze klanten telefonisch en/of ter plaatse te ondersteunen bij calamiteiten. Telefonisch proberen we eerst de storing in kaart te brengen, om waar mogelijk het probleem direct te verhelpen.

Gemarkeerd product

Packaging Automation Topsealmachines & Carrouselmachines

Het Packhuys introduceert op de Empack Brussel een compleet nieuwe enkelbaans topsealmachine van Packaging Automation, genaamd Revolution. Het is de snelste en meest energiezuinige enkelbaans topsealmachine die op dit moment verkrijgbaar is. Buiten atmosferisch verpakken kunnen er MAP-F (gasflush), MAP-V (vacumeren + gasflush) en skinverpakkingen mee gemaakt worden. Packaging Automation is een familiebedrijf, en fabriceert al traysealmachines sinds 1963. Ze zijn in de thuismarkt Engeland één van de leidende fabrikanten van traysealmachines en roterende afvul- en verpakkingsmachines (carrouselmachines). Men heeft een uitgebreid assortiment machines welke voor de Benelux uitermate geschikt zijn, en welke in sommige gevallen uniek te noemen zijn. Een sterk punt van Packaging Automation is, dat men snel kan schakelen omdat men het ontwerp en de complete productie van de machines in eigen hand houdt. Men besteedt veel aandacht aan de ontwikkeling van nieuwe machines en toolings, waarbij veel aandacht uitgaat naar het hygiënisch ontwerp, betrouwbaarheid, bedieningsgemak, reductie van energieverbruik, en het ontwikkelen van nieuwe verpakkingsconcepten.

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top