Handelsonderneming C.J. Klep BV

Over ons

Kennis, service en relatie zijn de kernwaarden van totaalleverancier Handelsonderneming Klep BV. In onze organisatie ligt de focus op een deskundige ondersteuning van onze klanten in de land- en tuinbouw en groene sectoren. Wij denken mee over het resultaat van uw bedrijf! Tevens zorgen wij met een zeer snelle bezorgservice en een alles-is-mogelijk mentaliteit dat u snel aan de slag kunt.
In de glastuinbouw is Handlesonderneming Klep een vooraanstaande toeleverancier op het gebied van biologische bestrijding, gewasbescherming, bemesting, producten voor teeltwisseling, teeltbenodigdheden en kleine techniek. Door jarenlange ervaring en samenwerking met A-fabrikanten bedienen wij u optimaal als het gaat om service en kennis. Onze kundige adviseurs staan klaar voor teeltbegeleiding en advisering. Door het regelmatig scouten op de aanwezigheid van ziekten en platen, kunnen we tijdig een geïntegreerd advies geven.

Gemarkeerd product

Substraat optimaal

Vertrouwde substraten in een nieuw jasje. Al vele jaren is Handelsonderneming Klep actief in advisering en verkoop van substraten. Kennis, kunde en ervaring hebben op de dag van vandaag geresulteerd in: – Een standaard assortiment optimale kwaliteitssubstraten – Een optimaal substraat voor iedere specifieke toepassing naar wens van klant en plant. – Een breed pakket aan eigen toevoegingen zoals meststoffen, biostimulanten en micro organismen. Voorbeelden van ons standaard assortiment zijn Aardbei Grof, Aardbei Stabiel, Aardbei Traygrond Speciaal, Frambozen-Bramenmix, Vegetable Peat …. en meer! Onze substraten worden op vocht gebracht zoals u en uw planten dat wensen. Verpakt in zakken, big bags, big bales of los gestort. Alles geleverd met een hoge servicegraat, snel en flexibel. Al deze producten vallen onder de allesomvattende naam: Substraat Optimaal. Een professionele uitstraling voor betrouwbare kwaliteitsproducten, ondersteund met een kundig advies. Alles geleverd met een snelle en goede service door vakbekwame mensen. Heeft u interesse? Neem contact op met ons, wij zijn u graag van dienst! Nol Jochems ajochems@klep-agro.nl 06 – 5389 3400 Wim Voogt wvoogt@klep-agro.nl 06 5389 3402 Corné Klep cklep@klep-agro.nl 06 1316 6784

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top