Haifa North West Europe

Over ons

Haifa is een in Israël gevestigde multinational, producent en wereldwijde leverancier van kaliumnitraat voor landbouw- en industriële doeleinden, gespecialiseerde tuinbouwmeststoffen en voedingsfosfaten

Haifa, die bekend staat om zijn vooruitstrevende aanpak en innovatieve oplossingen, speelt scherp in op markttrends en de behoeften van de klant.

Het bedrijf biedt efficiënte prestaties met behulp van producten, oplossingen en diensten op maat. Door zijn wereldwijde aanwezigheid kan Haifa nauw contact onderhouden met klanten en eindgebruikers.

Pioneering the future

Door zijn combinatie van visie, leiderschap, technologie en innovatie is Haifa s’werelds grootste expert op het gebied van gespecialiseerde meststoffen.
Het bedrijf met een uitgebreide wereldwijde aanwezigheid werkt volgens internationale gecertificeerde normen.

Haifa, dat zich sterk is richt op intensieve land- en tuinbouw, is toegewijd aan zijn werknemers, klanten, de gemeenschap en het milieu. Met zijn vooruitstrevende visie om te komen tot inspirerende oplossingen die met de tijd meegaan, heeft Haifa een blik op de toekomst die gericht is op het verbeteren van plantenvoeding, efficiëntie, winst, gemak en milieu.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top