GOODMORNING

GOODMORNING

Over ons

GOODMORNING is sinds haar oprichting in 2001 uitgegroeid tot één van de grotere werkgevers op het gebied van het uitzenden en detacheren van Oost-Europese werknemers.

Dagelijks zijn er bij GOODMORNING meer dan 2.500 gemotiveerde uitzendkrachten aan het werk. Onze uitzendkrachten worden aangestuurd door een enthousiast team van circa 50 vaste medewerkers.

Zowel MKB ondernemingen als multinationals weten ons al jaren te vinden. Dat komt doordat wij onze flexibele dienstverlening koppelen aan kennis van arbeidsrecht en actuele kennis van specifieke branches. Optimale toegevoegde waarde voor onze klanten.

Wij beschikken over eigen wervingskantoren in Polen en Roemenië en zijn daardoor in staat om onze klanten snel geschikt personeel te leveren. In Nederland werken wij vanuit kantoren in Etten-Leur, Steenbergen en Zwijndrecht zodat wij altijd dicht bij onze klanten zijn.

GOODMORNING is lid van de ABU en is NEN 4400-1 gecertificeerd. Met een stevige financiële basis zijn wij de perfecte partner voor iedere opdrachtgever.

Producten

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top