Georg Fischer NV

Over ons

Georg Fischer N.V. in Epe is onderdeel van het Zwitserse GF Piping Systems, wereldwijd producent van technisch hoogwaardige (kunststof) leidingsystemen. We bieden innovatieve producten en applicatie-gerichte oplossingen. Maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen staat centraal en geeft ook richting aan de ontwikkeling van onze producten en aan de toepassingen die we daarvoor zoeken.

Als lokale entiteit zijn wij verantwoordelijk voor alle verkoop- en marketingactiviteiten op de Nederlandse markt. Met meer dan 70.000 producten zijn we in vele markten terug te vinden – vaak juist in die applicaties waar betrouwbaarheid en veiligheid een belangrijke voorwaarde zijn. Zoals, naast de procesindustrie, onder andere in waterbehandeling, micro-elektronica, maritieme sector, water- en gasdistributie en gebouw gebonden installaties.

Gemarkeerd product

Kunststof leidingsystemen in de tuinbouw

Om succesvol te zijn in de tuinbouw is de juiste voeding van gewassen essentieel. Hierbij zijn zowel het evt. doseren van meststoffen en het transport van diverse groeibevorderende media van groot belang voor het eindresultaat. Georg Fischer biedt hier een uitkomst met veilige en betrouwbare leidingsystemen voor het transport van deze media. Door ons uitgebreide assortiment van buizen, fittingen en afsluiters heeft u de juiste basis voor een compleet leidingsysteem. Door de systemen te automatiseren worden verschillende meststoffen moeiteloos in de juiste verhouding gedoseerd. Aangezien GF ook sensoren, lasmachines, gereedschappen en lijmen levert zijn wij een totaalleverancier voor uw volledige leidingsysteem! Bovendien zijn we met 34 verkoopkantoren verspreidt over alle continenten “Wereldwijd lokaal aanwezig”. Zo kunt u voor projecten in het buitenland altijd terugvallen op lokale ondersteuning.

Lees verder »

Nieuws

Neem contact met ons op

Scroll naar top