Gebr. Geers BV

Gebr. Geers BV

Over ons

Gebr. Geers is een echt Westlands bedrijf van de broers Daan en Bart Geers. Samen met ervaren en deskundige monteurs, worden klanten altijd vakkundig en op maat bediend. Met de Westlandse mentaliteit van ‘aanpakken’, levert Gebr. Geers kwaliteitsservice waar zij als bedrijf zeer trots op zijn.

Gebr. Geers is uw partner voor het leveren, installeren en onderhouden van uw assimilatiebelichting installatie. Het vakkundige personeel van Gebr. Geers monteert de belichting binnen een handomdraai in uw kas. Binnen Gebr. Geers beschikken we over diverse technieken om de assimilatiebelichting te monteren. Eén van nieuwste technieken om de assimilatiebelichting te monteren, is Prefab Bekabeling.
Gebr. Geers is lange tijd bezig geweest met een geheel nieuwe ontwikkeling op de markt van prefab bekabeling; Geers Connection Cable. Om te komen tot dit product zijn er jarenlang demo’s gemaakt, getest en verbeterd. In mei 2018 is uiteindelijk de eerste Geers Connection Cable geleverd en geïnstalleerd.
Vandaag de dag voldoet onze Geers Connection Cable bekabeling aan diverse strenge normeringen en is het een onmisbaar onderdeel van assimilatiebelichtingssystemen.

Producten

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top