Gavita International B.V.

Over ons

Wereldmarktleider in assimilatiebelichting
Gavita is wereldmarktleider op het gebied van assimilatiebelichting voor de professionele tuinbouw en indoor teelt. Al sinds de start meer dan 30 jaar geleden, ligt de nadruk sterk op innovatie. Gavita heeft aan de wieg gestaan van veel technologie ontwikkelingen die nu als standaard voor de markt gelden. Vanuit onze vestigingen in Nederland, Canada, Rusland, Oekraïne en Noorwegen worden alle tuinbouwgebieden in de wereld bediend.

Gavita zit niet tegenover de klant aan tafel, maar naast hem. Gezamenlijk komen we tot de beste oplossing voor elke bedrijfssituatie. Het klantvoordeel staat daarbij altijd voorop. Gavita heeft alle kennis in eigen huis om samen met u de best mogelijke belichtingsinstallaties te ontwerpen. Ons goed uitgeruste laboratorium voor de ontwikkeling van nieuwe en verbetering aan bestaande producten, zorgt samen met de eigen productie voor de constante hoge kwaliteit van onze armaturen. De Gavita armaturen behoren tot de top in de markt als het gaat om lichtoutput, betrouwbaarheid en levensduur.

Gavita werkt intensief samen met het wetenschappelijke en praktijkonderzoek, zoals Wageningen University & Research, Plant Dynamics en het Belgische Proefstation voor de Groenteteelt.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top