Fortaplant BV

Over ons

Met veel zorg voor kwaliteit en hygiëne produceert Fortaplant in haar kassen in Maasbree en Panningen al jarenlang een scala aan warme groenteplanten. Daarnaast levert deze kweker uitgangsmateriaal voor zachtfruit, bewortelde stek- en sierteeltproducten. Een vakkundig team zorgt dagelijks voor de opkweek en afkweek van jonge planten.
Via maatwerkaanpak levert Fortaplant hoogwaardige klantspecifieke producten aan professionele tomaten-, komkommer-, paprika- en fruittelers en grote winkelketens.
Naast de Nederlandse markt is Fortaplant, mede door de gunstige ligging nabij de Duitse grens, ook actief in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Polen.

Gemarkeerd product

Aardbeistekken

Opkweek van aardbeistekken vindt bij Fortaplant letterlijk plaats op hoger niveau. De potten waarin de moederplanten groeien en de jonge ranken worden geproduceerd, bevinden zich namelijk op stellingen bovenin de kassen. Hiermee garanderen we een moderne- en verantwoorde opkweek van de stekken waarbij planten vrij blijven van schadelijke schimmels en bacteriën.

Lees verder »

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top