Fortaplant BV

Over ons

Met veel zorg voor kwaliteit en hygiëne produceert Fortaplant in haar kassen in Maasbree en Panningen al jarenlang een scala aan warme groenteplanten. Daarnaast levert Fortaplant uitgangsmateriaal voor zachtfruit, bewortelde stek- en sierteeltproducten. Een vakkundig team zorgt dagelijks voor de opkweek en afkweek van jonge planten.

Via maatwerkaanpak wordt hoogwaardige klantspecifieke producten geleverd aan professionele tomaten-, komkommer-, paprika- en fruittelers en grote winkelketens.
Naast de Nederlandse markt is Fortaplant, mede door de gunstige ligging nabij de Duitse grens, ook actief in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Polen.

Gemarkeerd product

Poinsettia stekbeworteling

Poinsettia pulcherrima is bekender bij het grote publiek als kerstster. De plant wordt veel gekweekt om de sierwaarde. Vooral voor de kerst is er veel vraag naar deze kamerplant met bessen, opvallend gekleurde bladeren en v-vormige bloeiwijze. De beworteling van poinsettia is teelttechnisch een hele uitdaging. Na het steken zorgen wij ervoor dat de stekken netjes op spanning blijven. Onze moderne glasopstanden zijn daar uitstekend geschikt voor. Fortaplant heeft afgelopen jaren flink geïnvesteerd in de uitrusting met nieuwe teelt -en watergeefmethoden voor de beworteling van poinsettia stekken. Naast professionele stekbeworteling van poinsettia, hebben we ook voor geranium, aardbeien en frambozen een stekservice. We bewortelen stek dat rechtstreeks van de moederplanten afkomt. Hierbij staan we voor hoogwaardige en verantwoorde kwaliteit.

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top