Fortaplant BV

Over ons

Met veel zorg voor kwaliteit en hygiëne produceert Fortaplant in haar kassen in Maasbree en Panningen al jarenlang een scala aan warme groenteplanten. Daarnaast levert deze kweker uitgangsmateriaal voor zachtfruit, bewortelde stek- en sierteeltproducten. Een vakkundig team zorgt dagelijks voor de opkweek en afkweek van jonge planten.
Via maatwerkaanpak levert Fortaplant hoogwaardige klantspecifieke producten aan professionele tomaten-, komkommer-, paprika- en fruittelers en grote winkelketens.
Naast de Nederlandse markt is Fortaplant, mede door de gunstige ligging nabij de Duitse grens, ook actief in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Polen.

Gemarkeerd product

Aubergineplanten

Fortaplant is een opkweekbedrijf voor jonge groenteplanten. In onze moderne kwekerij kweken wij naast paprika-, tomaat- en komkommerplanten ook andere gewassen op, zoals aubergines, courgettes of bonen. Jonge planten hebben tijdens de eerste fase van hun groei extra aandacht nodig. Die aandacht geven wij graag aan uw planten. In stek, vermeerdering en opkweek van uitgangsmateriaal ligt onze expertise. Dat vertaalt zich in gezonde en sterke planten. Planten die alle eigenschappen in zich hebben om bij de oogst het door u gewenste rendement op te leveren.

Lees verder »

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top