Flynth adviseurs en accountants B.V.

Over ons

Flynth adviseurs en accountants
De tuinbouw is een kapitaalintensieve en technologisch geavanceerde sector. Bij investeringsvraagstukken weegt u financieel én maatschappelijk rendement af. De sector is volop in beweging, met nieuwe energiebronnen als aardwarmte, innovatieve teeltsystemen, internationalisering, alternatieve financieringsvormen en samenwerking bij afzet en bedrijfsvoering.
Met ruim 100 jaar ervaring als adviseur in de tuinbouwsector biedt Flynth uitgebreide kennis, expertise en opleidingen voor ondernemers Wij adviseren u over aandachtspunten in uw vakgebied, zoals:
• energie en innovaties
• financiering, liquiditeit en subsidies
• strategievorming
• belastingzaken
• samenwerking
• internationalisering
• personeelsvraagstukken en HRM
Flynth, Pal naast u

Gemarkeerd product

Flynth Focus

FlynthFocus begeleidt ondernemers om de transitie te maken naar een toekomstbestendige onderneming. Samen bekijken we de trends en ontwikkelingen binnen de tuinbouwsector en bepalen hoe u hier uw bedrijfsstrategie op kunt laten aansluiten. Tijdens het FlynthFocus traject worden ook uw persoonlijke ambities inzichtelijk gemaakt, zodat deze de bedrijfsstrategie niet in de weg staan en zelfs naadloos daarop aansluiten. In combinatie met onze aandacht voor de financiële, fiscale en juridische mogelijkheden geeft dit traject u de juiste focus op de toekomst. Ga de uitdaging aan en stap uit uw comfortzone! Met de unieke backcasting methodiek wordt u geprikkeld om op een andere manier na te denken over de toekomst. Er staat een team van specialisten klaar om u te inspireren en adviseren in dit traject. Samen ontwikkelen we uw toekomstbestendige bedrijfsstrategie binnen een afgebakend tijdsbestek. Ook kijken we samen welke rol u wilt spelen binnen de onderneming.

Lees verder »

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top