Farmstore BV

Farmstore BV

Over ons

Gespecialiseerd in de agrarische sector en door service en betrouwbaarheid onderscheidt Farmstore zich van de rest. Als importeur worden toonaangevende merken in verschillende sectoren van de landbouw en tuinbouw vertegenwoordigd.

Producten

Nieuws

Vacatures

Service Manager

FARMSTORE, dé importeur van landbouwmachines zoekt een enthousiaste en gemotiveerde:

Service Manager

Ben je geïnteresseerd in de techniek van moderne landbouwmachines en de toepassing hiervan? Lijkt het je leuk om dealers te ondersteunen bij technische vraagstukken? Dan zijn we op zoek naar jou!

Jouw belangrijkste taak is het ondersteunen van dealers bij uiteenlopende technische vraagstukken, zowel telefonisch als in het veld. Je bent verantwoordelijk voor het trainen van technische medewerkers van dealers, je onderhoudt contact met onze leveranciers en geeft ondersteuning bij het opstarten en onderhouden van machines in het veld. Je zult ongeveer 60% van je tijd doorbrengen op kantoor en 40% van je tijd in het veld.

Ben jij dé Service Manager die ons team wil komen versterken? Reageer hier: jilissen@farmstore.nl en wie weet mogen we jou binnenkort als onze nieuwe collega begroeten!

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top