Enthoven Elektra BV

Over ons

Enthoven Techniek. De naam is al decennia bekend, het bedrijf is toekomstgericht. De Nederlandse glastuinbouwsector is innovatief en dynamisch. Het is onze rol om teeltbedrijven daarin te adviseren en te voorzien van optimale technische installaties op het brede gebied van water, elektra en licht.

Samen werken
Een kleine tien jaar geleden nam Ronald Begelinger het bedrijf over, richtte Patron Agri Systems Group op en werd Enthoven Techniek onderdeel daarvan. Enthoven is de Nederlandse tak, Patron Agri Systems International bewerkt de wereldmarkt. Binnen het groeiende bedrijf werden ook nieuwe technici aangetrokken. Mensen die het leuk vinden om samen met klanten een perfect werkende oplossing te bedenken. Sinds juli 2019 zijn Enthoven Techniek en Patron Agri Systems overgenomen door Van der Hoeven Horticultural Projects.

Compleet aanbod
Kenmerkend voor Enthoven Techniek is het complete aanbod van elektrotechnische- en watertechnische installaties, klimaatcomputers, belichting en nevelinstallaties.
Ieder project begint met een gezamenlijke analyse van welke producten of innovaties nodig zijn. Het is onze ervaring dat een gedegen ontwerpproces in alle daarop volgende stappen voordelen oplevert. We maken een individueel ontwerp op basis van kwaliteitsproducten. Bij de bouw van technische installaties zijn veel partijen betrokken waarmee we helder communiceren om de planning te realiseren.
Op ons bedrijf in Maasdijk testen we nieuwe installaties zodanig dat plug & play bij aflevering realiteit is. We vinden het belangrijk nette installaties op te leveren die voordelig zijn in onderhoud. En met onze praktische servicedienst zorgen we ervoor dat onze installaties bij u zorgeloos en duurzaam werken.

Kwaliteit & rendement
We zijn en blijven een flexibel bedrijf dat in zowel grote als kleine projecten snel kan schakelen. Persoonlijk contact werkt prettig en is een goede basis voor een effectieve lange termijn relatie. Wij willen dat onze kwalitatief hoogstaande technische installaties een positief effect hebben op uw bedrijfseconomisch rendement.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top