Emsbroek B.V.

Over ons

Emsbroek is expert op het gebied van innovatieve technieken bij opslag- en distributiesystemen voor chemicaliën en brandstoffen. Ons werk is toonaangevend in de branch, de klant staat centraal, en de kwaliteit van de producten en diensten is hoog.

De basis van de activiteiten ligt bij opslaginstallaties voor chemicaliën. Emsbroek is door KIWA gecertificeerd voor het “Regeling Erkenning Installateurs Tankinstallaties (REIT)”.
Emsbroek is de expert voor installaties die vallen onder de PGS 31, PGS 30 en PGS 28. Daarnaast heeft Emsbroek veel kennis van de verschillende productie-installaties.

De rotatie gegoten tanks zijn van hoge kwaliteit en hebben als enige een KIWA certificaat. Dit geeft jarenlange betrouwbaarheid in uw chemicaliën opslag. de tank is het hart van de installatie. Graag informeren wij u over de mogelijkheden. info@emsbroek.nl

De radar sensoren zijn zeer geschikt om het niveau in de verschillende tanks en IBC’s te bewaken. Het grote voordeel is dat de sensor buiten de opslag wordt geplaatst en niet in contact komt met de chemicaliën. De uitlezing van de sensoren is volledig web-based en dus plaats onafhankelijk te bekijken. Graag informeren wij u over de mogelijkheden.
info@emsbroek.nl
www.radarsensor.nl

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top