Dordtech BV

Over ons

Dordtech is leverancier van complete en hoog efficiënte WKK systemen en pionier op het gebied van duurzame energie projecten.

Onze WKK installaties, al dan niet voorzien van eigen ontwikkelde
rookgasreinigingssystemen leveren zeer lage emissie waarden en
zuivere CO2. Op basis van volledig volgens de nieuwste technologie ontwikkelde Siemens gasmotoren produceren en leveren wij standaard WKK installaties in de vermogensrange
van 500 tot 2.000 kWe.

Gemarkeerd product

WKK-systemen en -onderhoud voor een duurzaam bedrijf

In de wereld waarin emissie-eisen strenger worden en het gebruik van aardgas steeds minder vanzelfsprekend is, verandert de vraag naar energievoorzieningen. De historische warmtekrachtkoppeling(WKK) is hiermee steeds meer een installatie geworden die onderdeel is van een totaalnetwerk van energiehuishouding; tot vaak over de grenzen heen van het eigen bedrijf. De WKK-systemen van tegenwoordig zijn dan ook standaard uitgerust voor koppelingen met stroomleveranciers en -afnemers en staan per definitie open voor integratie met rookgasreinigers en katalysatoren. Daarnaast is het aanbod van steeds betere technieken voor de grote fabrikanten van strategisch belang. En is met deze ontwikkelingen de eigenaar van een WKK-installatie een speler geworden in een energienetwerk, een rol die vaak naast het beheer van een tuinbouwbedrijf wordt uitgevoerd. Met de veranderende omgeving is ook de vraag naar financiering van het hart van menig bedrijf veranderd en wordt er van de leveranciers van WKK-installaties met regelmaat participatie in de financiering van de installatie gevraagd; uiteraard naast de bekende en blijvende vraag naar een gedegen en vooral betrouwbaar onderhoudspakket.

Lees verder »

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top