De Koningh Coding & Labeling

Over ons

Altijd optimaal coderen en etiketteren
De Koningh Coding & Labeling is de grootste onafhankelijke organisatie op het gebied van coderen en etiketteren. De organisatie verkoopt systemen om producten en verpakkingen te voorzien van productidentificatie op consumentenverpakkingen, distributieverpakkingen en industriële toepassingen. Daarnaast is De Koningh ook specialist in weeg-prijs-etiketteren en controle & inspectie.

Service
Om codeerprinters en labeling machines altijd optimaal te laten presteren, hebben deze
systemen goede service en het juiste onderhoud nodig. Het serviceteam van De Koningh van ruim 25 professionals is verdeeld over heel Nederland, waardoor zij altijd snel ter plaatse zijn. De combinatie van snelheid, kennis en grote voorraad maakt de service van deze organisatie uniek in Nederland.

Advies op maat
Met ruim 50 jaar ervaring en een team van ruim 60 mensen is De Koningh altijd gericht op persoonlijk contact en advies op maat. Zodoende krijgt u gegarandeerd de beste codeer- en etiketteeroplossing waar u jarenlang profijt van heeft.

Gemarkeerd product

Grootkarakter inkjet

Groot karakter inkjet wordt vaak gebruikt voor het coderen van dozen, maar is ook buitengewoon geschikt voor industriële toepassingen als beton, hout, plastic en rubber. Een printhoogte tot wel 127 mm per printkop is mogelijk. Door de modulariteit van de printers kunnen verschillende toepassingen met uitwisselbare standaardcomponenten worden samengesteld.

Lees verder »

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top