DCM Nederland

Over ons

De Ceuster Meststoffen is onderdeel van familiebedrijf Group De Ceuster en beschikt over meer dan 40 jaar ervaring in het ontwikkelen, produceren en verkopen van organische en ecologische meststoffen.

DCM zet sterk in op onderzoek, waarbij het eigen Research & Developmentteam samenwerkt met diverse partners uit de academische wereld en onderzoekscentra. Hierdoor is DCM voorloper in innovatieve oplossingen voor consumenten en professionele eindgebruikers.

Dankzij eigen filialen in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland, maar ook door partnerships met distributeurs in tal van andere landen, wordt onze kwaliteit wereldwijd gewaardeerd.

Gemarkeerd product

DCM INSTANT TD® MINIGRAN®

DCM INSTANT TD® is een biostimulant op basis van meerdere Trichoderma stammen, geënt op plantaardige grondstoffen. De Trichoderma in MINIGRAN®-vorm zorgt voor een perfecte verdeling in de bodem en het substraat. Door toepassing van dit product vindt er een efficiëntere vrijstelling en opname van nutriënten plaats, dit zorgt voor:  betere beworteling  betere bovengrondse groei  hoger slagingspercentage bij zaaien en stekken  planten van betere kwaliteit  verhoogde weerstand tegen abiotische stress

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top