DCL Europe GmbH

DCL Europe GmbH

Over ons

DCL Europe GmbH is het lokale Europese verkoop- en servicekantoor van DCL International, wereldwijd leider in ontwerp, engineering en productie van geavanceerde technologieën op het gebied van emissiecontrole.

Het technisch geschoolde en zeer ervaren verkooppersoneel van DCL Europe werkt nauw samen met onze engineering- en productieteams om op maat gemaakte emissie-oplossingen te ontwikkelen. Deze geïntegreerde aanpak stelt ons in staat om superieure ondersteuning en kortere doorlooptijden te bieden, en zorgt ervoor dat onze klanten optimale oplossingen ontvangen om hun emissiedoelstellingen te bereiken. DCL Europe heeft zeer veel ervaring in het leveren van 30-weg, oxidatie, en SCR-katalysator, roetfilters, dempers en warmtewisselaars voor een verscheidenheid aan toepassingen, waaronder biogas-, stortgas- en aardgastoepassingen, stroom en gecombineerde warmte- en stroomopwekking in Europa.

Onze salesengineers zijn strategisch gevestigd in heel Europa om deskundige productkennis en verkoopondersteuning te bieden, en onze lokale magazijndienst zorgt voor een snelle levering van onderdelen en vele standaard katalysatorafmetingen

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top