Dailyflex Personeelsdiensten BV

Dailyflex Personeelsdiensten BV

Over ons

Bij Dailyflex voorzien we onze klanten structureel of ad hoc van de best passende flexwerkers. Gemotiveerde en enthousiaste kandidaten die wij persoonlijk kennen. Die niet alleen aan de functie eisen voldoen, maar die daadwerkelijk passen binnen de bedrijfscultuur. We begeleiden hen waar nodig en voelen ons verantwoordelijk voor onze uitzendkrachten. Want wie goed op zijn plek zit, zorgt voor maximale productiviteit. Ook dat is een zekerheid van Dailyflex! Duurzame inzetbaarheid is waar wij voor staan zowel voor onze opdrachtgevers als flexcollega’s.

HumanConnected is een Werving & Selectie-bureau onderscheidend door een persoonlijke aanpak. Praktisch denken en handelen is onze kracht. Wij werken op basis van individuele begeleiding van kandidaten en klanten, komen onze afspraken na, bieden een aantrekkelijk tarief en een stevige garantieregeling.

HumanConnected levert maatwerk als het gaat om de juiste kandidaat op de juiste plek. Ons streven is een goede match met een win-win situatie voor alle partijen. Tegelijkertijd kennen we de arbeidsmarkt, waarbij vraag en aanbod niet altijd naadloos op elkaar aansluit. We onderscheiden ons door in te zetten op de ontwikkeling van kandidaten samen met onze klanten.

Wij geloven in de kracht van mensen!

Producten

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top