Current Lighting
Current Lighting

Current Lighting

Over ons

Current maakt gebruik van de kracht van het licht voor het realiseren van teeltmethoden die eerder onmogelijk waren. Hiermee wordt een nieuw tijdperk voor de tuinbouw ingeluid. We streven ernaar een wereld te creëren waarin telers hogere opbrengsten kunnen verkrijgen, met grotere precisie kunnen telen en duurzaam, lokaal en jaarrond kunnen produceren, om sneller vooruitgang te boeken naar een betere toekomst.

De huidige innovaties op het gebied van belichting in de tuinbouw zijn gebaseerd op een 130 jaar lange historie die teruggaat tot Thomas Edison. Onze roots liggen bij General Electric (GE) en de technische precisie en discipline van dit bedrijf.

Onze LED- en HPS-armaturen voor de tuinbouw zijn geschikt voor kassen en voor verschillende indoor growing-systemen in een gesloten, gecontroleerde omgeving. De selectie van spectra – variërend van dubbele (duale) golflengte tot breed – is geschikt voor alle professionele teelten. De selectie van de juiste vormfactor en het juiste spectrum wordt ondersteund door ons bekwame team van belichtingsspecialisten op het gebied van tuinbouw en komt voort uit uitgebreid intern en extern plantkundig onderzoek met enkele van ‘s werelds meest toonaangevende universiteiten en onderzoekinstituten als partners.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top