Cor van Ruijven – CvR visie

Over ons

Ik ben Cor van Ruijven. Met mijn onderneming CvR visie begeleid ik glastuinbouwondernemers op het persoonlijke en mentale vlak. Ik houd me niet bezig met de bedrijfsmatige kant van het ondernemen.

Ik ben zelf 30 jaar ondernemer geweest in de glastuinbouw en heb uitdagende tijden mee gemaakt. Deze ervaringen samen met mijn trainer- en coachopleidingen en mijn praktijkervaring als trainer – coach maken dat ik ondernemers in uitdagende situaties goed kan begeleiden door middel van een individuele ondernemers training.

Het resultaat van die training is:
– een scherpere focus
– meer ruimte in hun hoofd
– een grotere weerbaarheid

Tijdens de HortiContact dagen van 2022 kunt je je in de stand van CvR visie ook opgeven voor de Ontdek jezelf workshop. In de tweede helft van juni zijn een aantal data vastgesteld.
Voor informatie over de individuele ondernemerstraining kun je informeren bij Cor van Ruijven. Ik hoop je te ontmoeten in mijn stand.

O

Gemarkeerd product

De persoonlijke ondernemerstraining

Deze persoonlijke ondernemerstraining is voor ondernemers die in uitdagende situaties aan het ondernemen zijn. De omstandigheden kun je niet veranderen, maar je gaat leren er op een andere manier mee om te gaan. Deze training bevat een zestal gesprekken en een aantal zoomcalls en wordt gegeven in een tijdsbestek van 4 maanden. Het resultaat van deze training is: – Scherpere focus – Meer ruimte in je hoofd – Grotere weerbaarheid

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top