Condair B.V.

Over ons

Condair is ‘s werelds marktleider op het gebied van commerciële en industriële lucht bevochtiging en lucht ontvochtiging. Aan ons merk stellen wij hoge eisen op gebied van hygiëne en energie efficiëntie.
Condair biedt een uitgebreid assortiment van verschillende producten systemen. Op deze manier kunnen we een optimale luchtbevochtiging en luchtontvochtiging bieden in iedere situatie.
Condair heeft dienstverlening hoog in het vaandel staan. Geheel naar uw wens kunnen wij onze producten voorzien van “dienstverlening op maat” bijvoorbeeld inbedrijfstelling, inspectie, onderhoud, montage, projectbegeleiding of turnkey opleveren van uw projecten. Bij eventuele storingen staat onze 24-uurs servicedienst paraat om uw installaties zo snel mogelijk weer in bedrijf te nemen.

Gemarkeerd product

DRAABE TurboFogNeo

DRAABE TurboFogNeo

Toepassing: Voor wandmontage in productie- en fabriekshallen Het luchtbevochtigingssysteem DRAABE TurboFogNeo is ontworpen voor individuele toepassing in verschillende ruimtelijke omstandigheden. In hoge hallen, kleine ruimten of in omgevingen met verborgen hoekjes. De verschillende apparaat- en vermogensvarianten kunnen willekeurig met elkaar worden gecombineerd. De flexibele combinatiemogelijkheden van de verschillende varianten zorgen voor een optimaal resultaat bij bevochtiging en rendement.

Lees verder »

Vacatures

Condair is op zoek naar een Service Technicus. In deze functie draag je samen met je collega technici zorg voor het oplossen van storingen, inbedrijfstellingen, inspecties, revisies en alle onderhouds-en inbouwwerkzaamheden in de luchtbevochtigingswereld.

Condair is op zoek naar een Service Technicus. In deze functie draag je samen met je collega technici zorg voor het oplossen van storingen, inbedrijfstellingen, inspecties, revisies en alle onderhouds-en inbouwwerkzaamheden in de luchtbevochtigingswereld.

Vakkennis en ervaring op het gebied van luchtbevochtiging leer je bij ons. Wij zijn op zoek naar een allround technicus met hart voor de techniek. Kennis en ervaring in de elektrotechniek maar ook handigheid in het sleutelen en verrichten van mechanische werkzaamheden, affiniteit op beide vlakken is belangrijk. Als jij de basisvaardigheden meebrengt dan leren wij jou alles over luchtbevochtiging in de praktijk. Mensen met een achtergrond in de autotechniek waarin ook elektrotechniek en mechanica samen komt, een installatiemonteur of medewerkers van een technische dienst die van veel afwisseling in hun werk houden nodigen wij ook van harte uit om te reageren.
Wij zoeken een collega met een hoge mate van betrokkenheid en kwaliteitsgevoel. En natuurlijk een teamplayer die zelfstandig kan werken en stressbestendig is.

Lees verder »
Technisch Commercieel Medewerker

Technisch Commercieel Medewerker

Ben jij op zoek naar een leuke veelzijdige job als Technisch Commercieel Medewerker in een prachtig team?

Dan zou ik zeker even verder lezen, want deze functie komt niet vaak vrij en biedt zeer veel mogelijkheden, afwisseling, zelfstandigheid, uitdaging en vooral ook de sfeer van een leuk en gemotiveerd team

Wie zoeken wij als belangrijke schakel in onze verkooporganisatie?

Wij zijn op zoek naar een technisch commercieel medewerker binnendienst. In deze functie ben jij een belangrijke schakel binnen ons bedrijf in de relatie met onze klanten. Je werkt als team met jouw binnendienst- en buitendienst collega’s samen om onze klanten zo goed mogelijk te adviseren en behulpzaam te zijn.

Onze binnendienst is het technische brein van de verkoopafdeling. Met jouw technische achtergrond en na een interne opleiding en begeleiding ben jij in staat onze klanten en ook onze verkoop buitendienst te ondersteunen bij hun technische uitdagingen en vragen die zij daarbij hebben.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top