Codema Systems Group

Over ons

Sinds 1958 levert Codema essentiële oplossingen op maat voor de tuinbouwsector. Gedurende de afgelopen decennia hebben onze holdings wereldwijd een uitstekende reputatie opgebouwd. Ze werken intensief samen onder het merk CODEMA.

Wij zijn van mening dat het gebruik van de juiste technologie ons in staat stelt om grote wereldwijde voedsel productie-uitdagingen op te lossen. Dit doen we doormiddel van het bereiken van hogere output met hogere rendementen en lagere input. Het Codema team is vanaf het eerste moment ‘verbonden’ met de klant en maakt gebruik van haar kennis en internationale netwerken om de klant maximale ondersteuning te bieden en om gestelde doelen te bereiken.”Met technologie en kennis creëren we systemen en diensten voor tuinbouw activiteiten ter ondersteuning van onze klanten bij het realiseren van het beste rendement op uw investeringen in hoogwaardige voedselproductie met minimale gebruik van natuurlijke hulpbronnen.”

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

20181113-Codema-5995

Functioneel analist SDF (40-50K)

Het is wellicht een open deur als we vragen naar jouw analytisch vermogen als software analist. Minder standaard is wellicht de vaardigheid om naast het ontwerpen van softwaretoepassingen ook goed te communiceren met onze consultant/klant en de creativiteit om buiten de lijntjes te kleuren.

Wat ga je doen ?
Onze consultants adviseren een oplossing bij onze klant op gebied van automatisering. Voorbeeld…..
Jij mag de geadviseerde oplossing vertalen naar een functioneel ontwerp waar onze programmeurs mee uit de voeten kunnen. Jij spreekt dus de taal van onze programmeurs, maar hebt tegelijkertijd ook de totale road-map voor ogen met het eindelijke doel; een product waar de verwachtingen van onze klant mee worden overtroffen!

Lees verder »
20181113-Codema-6011

Internationaal Uitvoerder (50-75K)

Je bent een echte vrijbuiter. Mensen in je omgeving zijn stiekem jaloers. Jij bent tussen de 20 en 25 weken per jaar in buitenland voor het in bedrijfstellen van onze projecten op locatie. De Uitvoerder is een operationeel medewerker die de werkzaamheden op een project organiseert, leidt, coördineert en zorg draagt voor oplevering van uitgevoerde werkzaamheden. Daarnaast verricht de Uitvoerder op het project voorbereidende en ondersteunende werkzaamheden ten behoeve van de uitvoering van de verkregen opdrachten. In deze functie stuur je monteurs en onderaannemers aan. Je legt verantwoording af aan de Projectleider.

Lees verder »
20181113-Codema-5983

Project Engineer Watertechniek(40-55K)

Je bent verantwoordelijk voor de gehele techniek van een project, je plant, coördineert en controleert de engineering. In samenwerking met de projectleider bewaak je de voortgang van het project en de informatie stromen van en naar de verschillende afdeling. Daarnaast bent je het technische aanspreekpunt voor de klant. Om dit alles in goede banen te leiden ben je uiteraard communicatief sterk onderlegd. Een belangrijk onderdeel van de rol is het modificeren van reeds geëngineerde onderdelen op maat van het project en het werk voorbereiden van deze onderdelen. Hierbij gebruik je het 2D pakket Autocad en het 3D pakket Inventor. In deze rol ligt de focus op de belichting en alle elektrotechnische onderdelen in het project. Voor de belichting zoek je nauw contact met onze leveranciers die de specifieke kennis hiervoor in huis hebben.

Lees verder »
20181113-Codema-5820

Project Engineer Elektro/Belichting (40-55K)

Je bent verantwoordelijk voor de gehele techniek van een project, je plant, coördineert en controleert de engineering. In samenwerking met de projectleider bewaak je de voortgang van het project en de informatie stromen van en naar de verschillende afdeling. Daarnaast bent je het technische aanspreekpunt voor de klant. Om dit alles in goede banen te leiden ben je uiteraard communicatief sterk onderlegd. Een belangrijk onderdeel van de rol is het modificeren van reeds geëngineerde onderdelen op maat van het project en het werk voorbereiden van deze onderdelen. Hierbij gebruik je het 2D pakket Autocad en het 3D pakket Inventor.

Lees verder »
Codema_Logo_Slogan_blauw

Senior Elektro Engineer (55-65K)

Binnen de afdeling Engineering houdt de senior Elektro Engineer zich bezig met het ontwerpen en uitwerken van alle elektrische installatie- en/of besturingssystemen van de verschillende projecten. Projecten zijn bijvoorbeeld het ontwerpen van een installatie voor verlichting, schermdoek installaties, watertechnische installaties en aardwarmte projecten. Je zorgt ervoor dat het ontwerp voldoet aan de normeringen; NEN1010 / UL / CSA/machinerichtlijnen.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top