BVB Substrates

Over ons

BVB Substrates (onderdeel van van Fins-Nederlands bedrijf Kekkilä-BVB) is expert als het gaat om het produceren en leveren van substraten voor alles wat groeit. Wij zijn een familiebedrijf van Nederlandse bodem met meer dan 110 jaar ervaring en zijn wereldwijd actief. Zowel qua afzet als qua inkoop van basisgrondstoffen. Productie geschiedt op meerdere locaties in Europa. Op de productielocaties werken ruim 250 medewerkers aan het optimaal beleveren van de klanten.

Ons bedrijf beschikt over een R&D-afdeling met twee geavanceerde laboratoria en een eigen proefkas. Doordat BVB Substrates een uitgebreid wagenpark heeft met ruim 70 vrachtwagens, kan er altijd snel en flexibel worden geleverd. Binnen ons bedrijf hebben teams zich gespecialiseerd in verschillende teeltsegmenten. Klanten krijgen gespecialiseerd advies en een product op maat, met de voordelen van een grootschalig en breed georiënteerd bedrijf. Zo kunnen wij onze klanten verzekeren van een optimaal kennis-kwaliteit-prijs niveau.

Gemarkeerd product

BVB Topclean

BVB TopClean is een organisch afdekmiddel dat voorkomt dat er mossen en onkruid op het substraat kunnen groeien. Dit afdekmiddel is uitermate geschikt voor toepassing bij boomteelt, sierteelt en de teelt van zacht fruit. BVB TopClean is zowel in ons laboratorium als in de praktijksituaties bij kwekers uitvoerig getest.

Lees verder »

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top