Buitendijk Slaman B.V.

Over ons

Buitendijk-Slaman is de specialist in het ontwerpen en produceren van logistieke oplossingen voor de glastuinbouw.
In het moderne productiebedrijf in Bleiswijk wordt door onze professionele en gemotiveerde medewerkers gewerkt aan duurzame kwaliteitsproducten.
De logistiek oplossingen worden wereldwijd geleverd en zijn altijd afgestemd op de specifieke wensen van de klant en bieden zo een totaaloplossing voor haar klanten. Het onderhoud van al onze producten wordt verzorgd door onze eigen vakkundige servicedienst.

Gemarkeerd product

Spray Man

De spuitrobot is ontworpen voor het automatisch besproeien van gewassen, het verplaatsen naar het volgende pad moet met de hand gedaan worden maar daar is ook een verzet-wagen voor beschikbaar. De instellingen zijn eenvoudig te bedienen doormiddel van de grote LCD display met tip toetsen. In totaal kunnen 9 verschillende spuitprogramma’s ingesteld worden, dat heeft als voordeel dat men niet regelmatig het spuitprogramma hoeft aan te passen. De spuitrobot kan worden geleverd met een zij-spuitmast en een gevel-mast welke onafhankelijk van elkaar ingesteld kunnen worden. Dankzij de zware motor is de spuitrobot erg energie-efficiënt en kan wel tot 8 uur op 1 accu-lading gewerkt worden. Ook kan vanwege de hoge rijsnelheid veel tijd bespaard worden. De spuitrobot word standaard geleverd met hydraulische hefwielen.

Lees verder »

Products

Nieuws

Neem contact met ons op

Scroll naar top