Broekhof Verpakkingen BV

Broekhof Verpakkingen BV

Over ons

Broekhof is onderdeel van de Koninklijke Paardekooper Group en creëert op een innovatieve en betrouwbare wijze toegevoegde waarde met verpakkings- en decoratiematerialen voor de bloemen- en plantenbranche.
Broekhof is uitgegroeid tot meer dan 115 medewerkers in Nederland, 200 medewerkers in het buitenland en heeft vestigingen in Noordwijkerhout, Rijnsburg, Honselersdijk, Aalsmeer, Colombia, Kenia, Vietnam en de Verenigde Staten. Broekhof heeft een eigen fabriek in Vietnam waar bloemen- en plantenhoezen worden gemaakt. In Kenia en Colombia heeft Broekhof een partnerschap met lokale producenten. Door gebruik te maken van de verschillende productiemogelijkheden kan Broekhof een groot aantal artikelen met een hoogwaardig kwaliteit zelf produceren en snel leveren.
Broekhof levert bloemen- en plantenverpakkingen en decoratiematerialen aan bloemisten, exporteurs, retailers, kwekers, tuincentra en groothandels in binnen- en buitenland. Door het toevoegen van bijvoorbeeld een onderscheidende hoes, bijsteker of tasje, kan een boeket of plant voor een (nog) betere prijs verkocht worden.

Gemarkeerd product

Glassine bloemenhoes

Glassine bloemenhoes

Glassine papier is een nieuw soort papier waar Broekhof een nieuwe bloemenhoes van heeft ontwikkeld. Het materiaal is semi-transparant en heeft een moderne frost look, waardoor de bloemen er doorheen zichtbaar zijn. Glassine papier is een duurzamere keuze; de bloemenhoezen zijn FSC gecertificeerd en 100% recyclebaar. Het is ook mogelijk om Glassine plantenhoezen te maken alsook bloemenvellen met dezelfde duurzame en esthetische eigenschappen.

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top