Brite Solar Technologies BV

Over ons

Brite is bezig met de ontwikkeling van een nieuwe generatie glasproducten voor energieproductie en -besparing in verschillende toepassingen, o.a. glastuinbouw. Een van onze kernactiviteiten is de ontwikkeling van transparante zonnepanelen voor gebruik in kassen, die deze naar energie-producerende installaties kunnen omzetten zonder hun missie, namelijk plantengroei, op te offeren.

Het GreenGlass van Brite kenmerkt zich door een hoog niveau van lichtdoorlatendheid en -verspreiding, wordt in verschillende afmetingen geproduceerd en is makkelijk te installeren in nieuwe en bestaande kassen.

Brite is ook bezig met de ontwikkeling van speciale coatings voor glas die de beschikbaarheid van licht voor fotosynthese kunnen verbeteren via de omzetting van UV licht naar zichtbaar licht.

Gemarkeerd product

GreenGlass

Het GreenGlass van Brite Solar is een zonnepaneel voor gebruik in kassen dat deze naar energie-producerende installaties kan omzetten zonder hun hoofddoel, namelijk plantengroei, te compromitteren. Het wordt gekenmerkt door een hoge mate van lichttransmissie en -diffusie, kan in verschillende afmetingen worden geproduceerd en is gemakkelijk in nieuwe en bestaande kassen te installeren. Het aantal zonnecellen kan worden verhoogd of verlaagd op basis van de behoeften van de gebruiker, om de optimale balans tussen transparantie en energieproductie te vinden.

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top