Bogaerts Greenhouse Logistics

Over ons

Sinds 1998 is het bedrijf gevestigd in Hoogstraten op de grens met Nederland, een van de grootste glastuinbouw gebieden in België. Het bedrijf beslaat een oppervlakte van bijna 10.000 m² en beschikt over alle faciliteiten die nodig zijn voor het ontwerpen, creëren en fabriceren van hoogwaardige en duurzame producten en systemen. Bogaerts is gespecialiseerd in turn-key logistieke en oogstoplossingen voor de professionele glastuinbouw van vandaag en is een van de meest toonaangevende bedrijven geworden in de ontwikkeling en productie van machines en accessoires voor industriële glastuinbouw op de internationale markt.

Alle ontwerp en engineering gebeurt in eigen huis met behulp van de nieuwste 3D-technologie. In de loop der jaren heeft Bogaerts een volledig assortiment modulaire concepten en normen ontwikkeld. In sommige gevallen zijn standaardoplossingen niet altijd de beste oplossingen, Bogaerts is een zeer flexibel bedrijf en is alleen tevreden met de beste oplossing voor de klant. Een volledig op maat gemaakte machine / logistieke oplossing is geen obstakel, maar een uitdaging!

Bogaerts Greenhouse Logistics heeft een internationaal distributiegebied en levert producten en logistieke systemen wereldwijd.

Gemarkeerd product

Gutter Cleaner

De gotenreiniger is een krachtige en efficiënte oplossing om de teeltgoten in de kas te reinigen. De wagen heeft dezelfde functionaliteiten en kwaliteiten als ons populair Qii-lift onderstel, dat een maximale rijsnelheid van 110m/min. kan bereiken. Om een ergonomische houding te waarborgen is de gotenreiniger voorzien van twee voetpedalen. U kunt de dakgoten aan uw linkerzijde schoonmaken terwijl u het pad op rijdt en de goten aan uw rechterzijde terwijl u terugrijdt, of andersom. Dankzij de voetpedalen zijn beide handen vrij om de goten te reinigen terwijl u de machine bedient. De Gotenreiniger kan met een eenvoudige snelkoppeling worden aangesloten op de centrale watervoorziening. Door de krachtige pomp is de machine in staat om tot 180bar druk te leveren, wat resulteert in een krachtige waterstraal. Het verwijderen van opgehoopt vuil uit de goten is eenvoudig te doen met behulp van Bogaert’s Gotenreiniger. – Gerichte reiniging dankzij de dunne straal bij hoge druk – Slanghaspel met automatische slanggeleiding, ontworpen voor 3/4″ slang – Hogedrukpomp met Honda-viertraktmotor – Spuitpistool met instelbare sproeihoek – Handhaving van de Qii-Lift snelheid

Lees verder »

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top