Bogaerts Greenhouse Logistics

Over ons

Sinds 1998 is het bedrijf gevestigd in Hoogstraten op de grens met Nederland, een van de grootste glastuinbouw gebieden in België. Het bedrijf beslaat een oppervlakte van bijna 10.000 m² en beschikt over alle faciliteiten die nodig zijn voor het ontwerpen, creëren en fabriceren van hoogwaardige en duurzame producten en systemen. Bogaerts is gespecialiseerd in turn-key logistieke en oogstoplossingen voor de professionele glastuinbouw van vandaag en is een van de meest toonaangevende bedrijven geworden in de ontwikkeling en productie van machines en accessoires voor industriële glastuinbouw op de internationale markt.

Alle ontwerp en engineering gebeurt in eigen huis met behulp van de nieuwste 3D-technologie. In de loop der jaren heeft Bogaerts een volledig assortiment modulaire concepten en normen ontwikkeld. In sommige gevallen zijn standaardoplossingen niet altijd de beste oplossingen, Bogaerts is een zeer flexibel bedrijf en is alleen tevreden met de beste oplossing voor de klant. Een volledig op maat gemaakte machine / logistieke oplossing is geen obstakel, maar een uitdaging!

Bogaerts Greenhouse Logistics heeft een internationaal distributiegebied en levert producten en logistieke systemen wereldwijd.

Gemarkeerd product

Qii-Lift H

Hoge snelheid – dubbele hydraulische schaar aangedreven door 1 cilinder Opdrukwielen: 1 drukknop en opdrukmechanischme functioneert automatisch Verschillende hoogtes platform : 3,5m – 5m – 6,5m Lengte van chassis 2035 mm Hoge snelheid – 110 m / min Rijden met onderhoudsvrije versnellingsbak (geen ketting) Zeer stabiel CE gecertificeerd

Lees verder »

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top