BLV Licht- und Vakuumtechnik GmbH

Over ons

Met de serie HORTURION speelt BLV al meer dan tien jaar een sleutelrol in de professionele tuinbouw. Het bedrijf is niet alleen één van de grootste producenten van HPS-lampen ter wereld, maar biedt als een van de weinige spelers op de markt complete belichtingsoplossingen voor HPS, MH en LED zoals:
voorschakelapparaten, lampen, armaturen (HPS/MH, LED-toplichtarmaturen, LED-tussenbelichtingsarmaturen, LED-armaturen voor de meerlagenteelt), allemaal uit één hand.
Kwaliteit, prestaties, hoge PAR-stabiliteit en overtuigende kleurweergave zijn de pijlers van de wereldwijde reputatie van het bedrijf. BLV’s productassortiment omvat veel meer dan alleen het leveren van belichtingsoplossingen. Diepgaande marktkennis, wetenschappelijke kennis, uitgebreide adviesdiensten – inclusief advies over belichting en lichtplanning – en een aftersales sevice maken het bedrijf tot een technologiepartner voor zijn klanten.
Als middelgroot bedrijf is BLV in staat om in te spelen op de individuele wensen van haar klanten. Dit omvat projectinstallaties, individuele aanpassingen en oplossingen op maat. BLV zet zich in voor klanttevredenheid op lange termijn en biedt betrouwbare, praktische adviezen en ondersteuning. Dat is wat BLV onderscheidt van anderen.
Naast onze ontwikkelings-, productie- en verkooplocatie in Steinhöring in Beieren zijn we ook met ons Nederlandse kantoor gevestigd in Oude Meer.

Gemarkeerd product

BLV HORTURION HPS intense 1.150 W lamp

12% toename van de lichtopbrengst verbetert de opbrengst en de inkomsten BLV introduceert de HORTURION HPS intense 1.150 W lamp met een 12% hogere lichtopbrengst waarmee telers een substantiële verhoging van de opbrengst en hogere inkomsten kunnen bereiken. De HORTURION HPS intense is de nieuwste innovatie van BLV om tegemoet te komen aan de vraag naar een uitzonderlijk hoge lichtopbrengst in de snel ontwikkelende tuinbouwmarkt. Met deze release zet het bedrijf het geloof voort in niet alleen LED-oplossingen, maar maximaliseert ook de voordelen van traditionele HPS en hybride belichtingsoplossingen. HORTURION HPS intense past perfect in alle armaturen geschikt voor een tweekneepslamp. HORTURION HPS intense wordt op de komende HortiContact geintroduceerd zal vanaf april 2020 beschikbaar zijn. Groter vermogen, meer µmol /m2, en bewezen technologie De HORTURION HPS intense 1.150 W lamp heeft een output van 2.400 µmol/s, een 12% hogere lichtopbrengst vergeleken met zijn 1.000 W equivalent die een output heeft van 2.140 µmol/s. Telers profiteren van hogere opbrengsten, kortere groeicycli en jaarrondproductie, wat resulteert in hogere opbrengsten en kortere ROI. BLV’s bewezen kwaliteit voor duurzame investeringen Telers kunnen vertrouwen op bewezen kwaliteit: HORTURION HPS intense is gebaseerd op de technologie van de beproefde HORTURION-serie en een logische doorontwikkeling daarvan, waarbij gebruik wordt gemaakt van een triple capacitor voor een betrouwbare ontsteking en een lange levensduur van de lamp. De lamp is ontwikkeld door BLV-technici en wordt in eigen huis geproduceerd. Vorig jaar heeft BLV zijn HPS-omzet in Nederland met meer dan 50% verhoogd en biedt het zijn oplossingen niet alleen aan groente- en bloementelers, maar ook aan telers van bijv. bessen- en cactussen.

Lees verder »

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top