Bever Innovations

Over ons

LED’S CONNECT THE FUTURE
Bever Innovations is een innovator in de LED-verlichtingsindustrie. Sinds onze oprichting in 1996 ontwikkelen, produceren en leveren wij intelligente LED-verlichtingsoplossingen. Zowel voor indoor- als outdoor-toepassingen en voor de benzine-retailmarkt, industrie en horticulturesector. Ons team weet steeds het uiterste uit de LED-technologie te halen. Continu leggen we de lat hoger, door ingrijpende prestatieverbeteringen. Dit resulteert niet alleen in grensverleggende innovaties, maar ook in een betere concurrentiepositie en toegevoegde waarde voor onze klanten. Zonder afbreuk te doen aan onze sociale waarden. De productie en assemblage van onze LED-producten vindt plaatst bij twee sociale werkplaatsen in Zeeland. Vanaf het ontwerp en de inkoop hebben we alles in eigen hand en er is continu toezicht op de productie, met een optimale, geborgde kwaliteit als resultaat.

HORTICULTURE
De wereldbevolking groeit hard en daarmee groeit ook de vraag naar vers voedsel, dat steeds duurzamer gekweekt moet worden. Lokaal, zonder pesticiden en met een minimale hoeveelheid water. De nieuwe, innovatieve oplossingen van onze Horti-divisie dragen hieraan bij. Zoals onze Leaf Carrier, een kweekkar met een intelligent LED-verlichtingssysteem waarmee op een minimaal vloeroppervlak een maximale hoeveelheid groenten én planten geproduceerd kan worden. De Leaf Carrier is onderdeel van een totaaloplossing die een volledig geautomatiseerde kweek mogelijk maakt en waarbij de kweekkarren zich autonoom kunnen verplaatsen naar o.a. bewateringssystemen, oogst- of wijderzetrobots. Onze R&D-afdeling zet hier vol op in, samen met diverse robotleveranciers én (potentiële) klanten. Zodat we onze oplossingen optimaal op uw vraag kunnen toespitsen en u nog duurzamer en kostenefficiënter kunt produceren.

Gemarkeerd product

Leaf Carrier

WE OPTIMIZE VERTICAL FARMING Krijg meer controle over uw plantenteelt met de Leaf Carrier. Deze mobiele, flexibele en plug-and-play kweekkar garandeert niet alleen een maximale opbrengst én kweekoppervlak per vierkante meter, maar ook een minimaal energieverbruik per plant. De unieke, energiezuinige LED-verlichting in de Leaf Carrier bundelt het – voor de plantenteelt essentiële – rode en blauwe licht. Doordat het licht al bij de bron wordt gemengd, ontvangt ieder plantje op de planttray exact het juiste kleurenspectrum. In combinatie met een optimale warmtespreiding draagt de Leaf Carrier zorg voor een egale opkomst en groei van uw plantjes, zowel in het midden als aan de rand van iedere planttray. De Leaf Carrier kan worden ingezet voor diverse toepassingen, zoals vermeerdering en weefselkweek evenals voedselkweek. MEER KWEEKOPPERVLAK PER M² VLOEROPPERVLAK De Leaf Carrier onderscheidt zich door een minimale laagdikte (9 mm) en maximale draagkracht van de planttrays. Doordat de LED’s zijn geïntegreerd in de trays waarop de plantjes staan, ontstaat een maximaal kweekoppervlak per vierkante meter kweekcel. Per kar van 2,27 meter hoogte kunnen tot wel 15 planttrays eenvoudig gemonteerd worden, waardoor u – op slechts 1 m² vloeroppervlak – maar liefst 14 m² kweekoppervlak tot uw beschikking heeft! -Rood en blauw licht, voor een optimale plantengroei- De unieke, energiezuinige LED-verlichting in de Leaf Carrier bundelt het voor de plantenteelt essentiële rode en blauwe licht. Doordat het licht al bij de bron wordt gemengd, ontvangt ieder plantje op de planttray exact het juiste kleurenspectrum, met een optimale en egale groei als resultaat. Omdat geen afstand voor lichtmenging ingecalculeerd hoeft te worden, kunnen alle plantjes zeer dicht tegen de LED’s worden geplaatst, zonder risico op verbranding.

Lees verder »

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top