5, 6 & 7 maart 2024 | Evenementenhal Gorinchem

Berkvens Greenhouse Mobility BV

Berkvens Greenhouse Mobility BV

Over ons

De innovatieve (zelfrijdende) transportmiddelen, schaarhoogwerkers en gewasverzorgingsmachines zijn samen met klanten ontwikkeld. Berkvens Greenhouse Mobility ontwikkelt en produceert de machines in eigen huis waardoor de hoge kwaliteit gewaarborgd is. De innovatie is gericht op arbeidsbesparing, eenvoudige gewasverzorging en oogsten én efficiënter transport naar de verpakkingshal.

Nieuws

Vacatures

Mechanical Engineer Machinebouw

Als Mechanical Engineer treed je op als ingenieur voor nieuwe én bestaande machines en installaties. Je bouwt modulair en kunt aantonen dat je ervaring hebt met modulaire engineering en bestelconfiguratie. Je denkt in slimme oplossingen om snel te kunnen assembleren. Kostenbesparing met behoud van onze hoogstaande kwaliteit hoort hierbij.
Je maakt (detail-) tekeningen, stuklijsten en calculaties. Je hebt contact met leveranciers over materialen en specificaties en koopt in conform beleid. De spilfunctie komt tot uiting in jouw nauwe betrokkenheid bij het testen van nieuwe of verbeterde machines en evaluatie hiervan met het sales- en productieteam. Je houdt jezelf op de hoogte van ontwikkelingen op engineering en productiegebied.

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top