Bato Plastics B.V.

Bato Plastics B.V.

Over ons

Bato Plastics is een Nederlandse tuinbouwleverancier. Al ruim 35 jaar houden zij zich bezig met het produceren van kunststof tuinbouwproducten van hoogwaardige kwaliteit. Voor de professionele teler in Nederland én de rest van de wereld. Groente-, zachtfruit- en sierteelt: Bato voorziet dagelijks duizenden telers van innovatieve oplossingen als trosbeugels, clips, haken, substraatbakken, (sier)potten, draingoten en meer.

Daarnaast heeft Bato Plastics oog voor toekomst. Sinds 2001 worden er ook producten van biologisch afbreekbaar- en composteerbaar materiaal gemaakt.

Gemarkeerd product

Hangpot Bermuda 15 cm

Hangpot Bermuda 15 cm

Trek de aandacht van de consument met de Bermuda! Met zijn ruitvormige patroon aan de buitenkant, trekt onze nieuwe Hangpot Bermuda 15 cm alle aandacht! Deze pot heeft geen overpot nodig, dat maakt ‘m extra interessant voor de consument. Daarnaast voldoet hij ook aan alle eigenschappen die belangrijk zijn voor de teelt. De Bermuda is ontwikkeld met oog voor een optimale beladingsgraad voor transport, is eenvoudig te integreren in geautomatiseerde processen en voldoet aan alle eisen voor een optimale teelt. De pot is leverbaar met een stevige ophanghaak die voorzien kan worden van een labelhouder.

Lees verder »

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top