Arcon-Sunmark GmbH

Over ons

Arcon-Sunmark is een internationale engineering-, productie- en handelsonderneming, die actief is in de thermische zonne-energiesector. Wij leveren zonnecollectoren evenals grote, complete, turnkey-thermische zonnesystemen, inclusief het ontwerp, de dimensionering en de installatie van de systemen.

Onze oplossingen worden ook gebruikt in kassen en tuinbouw. Het is eigenlijk de perfecte match.

Door de goede subsidieregelingen in Nederland en de goede temperaturen in de kassen en tuinbouw, kunnen we warmte produceren tegen zeer lage prijzen voor de kassen en tuinbouw.

Het voordeel van onze systemen is dat onze klanten vooraf de prijs van de warmte voor de komende 25 jaar kennen, dus geen risico’s voor hogere prijzen zoals bij gas. Bovendien wordt de warmte zonder emissies gegenereerd, waardoor een toekomstige CO2-heffing daarop wordt geëlimineerd.

De zon is de schoonste van alle energiebronnen en de sterkste bron van duurzame energie. Het opwekken van energie door middel van de zon maakt geen geluid, ruikt niet en vervuilt de omgeving niet.

Met 140 grote projecten in bedrijf, 1.600.000 m2/ 1.120 MWp geïnstalleerd vermogen, kunnen we bewijzen dat onze oplossingen een perfecte match zijn voor kassen en tuinbouw. Ons oudste project is 31 jaar actief!

Tijdens de HortiContact 2020 kunnen we u een snelle indicatie geven van de warmtekosten in euro per MWh voor kassen en tuinbouw.

Arcon-Sunmark is een dochteronderneming van VKR Holding A / S. VKR Holding is een holding- en investeringsmaatschappij die waarde creëert door te investeren in en eigenaar te zijn van bedrijven die nuttige producten voor de samenleving ontwikkelen, produceren en op de markt brengen. De producten verrijken het dagelijkse leven van mensen met behulp van daglicht, frisse lucht en een verbeterde leefomgeving. In totaal hebben VKR Holding bedrijven ongeveer 16.000 mensen in dienst in meer dan 41 landen. Velux (dakramen) is een van de vele bedrijven die tot onze groep behoren.

Gemarkeerd product

Grootschalige Zon Thermie Systemen voor warmteproductie voor kassen en tuinbouw

Arcon-Sunmark is een internationale engineering-, productie- en handelsonderneming, die actief is in de thermische zonne-energiesector. Wij leveren zonnecollectoren evenals grote, complete, turnkey-thermische zonnesystemen, inclusief het ontwerp, de dimensionering en de installatie van de systemen. Onze oplossingen worden ook gebruikt in kassen en tuinbouw. Het is eigenlijk de perfecte match. Door de goede subsidieregelingen in Nederland en de goede temperaturen in de kassen en tuinbouw, kunnen we warmte produceren tegen zeer lage prijzen voor de kassen en tuinbouw.

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top