Aprovis Energy Systems GmbH

Aprovis Energy Systems GmbH

Over ons

APROVIS is een toonaangevende expert op het gebied van efficiënt energiegebruik en de vermindering van emissies in warmtekrachtkoppelingsinstallaties.
Wij bieden innovatieve technologieën voor alle componenten van de uitlaatgaslijn uit één enkele bron.

APROVIS SCR-katalysatoren zorgen voor de selectieve katalytische reductie van stikstofoxiden uit uitlaatgassen, perfect voor het gebruik van CO2 als meststof in kassen.
APROVIS oxidatie en 3-weg katalysatoren verminderen de verontreinigende stoffen in de uitlaatgassen die ontstaan wanneer motoren brandstoffen verbranden.
APROVIS geluiddempers zijn compact en bieden optimale geluidsisolatie met afdekking van lage tot hoge frequentiebereiken.
APROVIS warmteterugwinning met uitlaatgaswarmtewisselaars of warmteterugwinningsstoomgeneratoren voor verwarmingsdoeleinden.
Van advies, ontwikkeling van complete afzuigsystemen en implementatie ter plaatse tot en met serviceovereenkomsten op lange termijn – wij blijven uw contactpersoon in elke situatie.
Dit serviceconcept is ons motto geworden:

APROVIS 360. Wij staan tot uw dienst – altijd en overal.

Gemarkeerd product

APROVIS Rookgaswarmtewisselaar

APROVIS Rookgaswarmtewisselaar

De goedkoopste energie is die welke je opvangt in bestaande systemen, alleen om ze bruikbaar te maken, in plaats van ze elders opnieuw te moeten produceren. En hoe beter de componenten zijn die u daarvoor gebruikt, hoe meer u bespaart aan middelen en kosten. APROVIS is een professioneel en performant bedrijf als het gaat om uitlaatgaswarmtewisselaars. Al meer dan 20 jaar exploiteren wij wereldwijd meer dan 20.000 systemen, waarbij technologie, knowhow en efficiëntie steeds verder worden ontwikkeld. Onze missie is BETERE PRESTATIES – elke dag. Wij werken hieraan met elk nieuw idee en elke productverbetering en met elk onderdeel dat onze productie verlaat. En we zijn er ook voor u na de levering.

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top