APH Techniek BV

APH Techniek BV

Over ons

APH Techniek is een jonge innovatieve technische handelsonderneming. APH staat voor Appendages, Pneumatiek en Hydrauliek, de hoofdgroepen van onze producten. Naast deze producten leveren wij nog een aanvullend pakket aan technische componenten om u als klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Een andere belangrijke tak waar wij ons mee bezig houden is het ontwerpen en assembleren van hydraulische en pneumatische systemen. Kwaliteit, duurzaamheid en innovatieve oplossingen zijn de kernwoorden die hierop van toepassing zijn. De componenten die wij gebruiken en leveren zijn van hoge kwaliteit, hiervoor hebben wij samenwerkingsverbanden met diverse gerenommeerde producenten. De belangrijkste hiervan is Parker Hannifin, waarvan wij ParkerStore en official distributor zijn.

In een markt van steeds groter groeiende ondernemingen richten wij ons weer op waar het allemaal om draait: U als klant! Met onze diepgaande specialistische kennis en flexibele instelling willen wij graag naar u luisteren, om daarna met gerichte oplossingen te komen. Dit kan zijn in de vorm van levering van componenten tot het ontwerpen van complete systemen.

Ook kunnen wij u helpen met het inrichten van een magazijn, eventueel met machine voor het zelf maken van slangen. Eigenlijk zijn de mogelijkheden onbeperkt omdat wij open staan voor al uw wensen.

Bel ons gerust of kom langs voor een gesprek, de koffie staat altijd klaar.

Producten

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top