AGUABEL – AQUA4D – ULTRA OXYGEN

AGUABEL – AQUA4D – ULTRA OXYGEN

Over ons

Aguabel, AQUA4D en Ultra-Oxygen bieden u een uniek assortiment duurzame watersystemen. Gezamenlijk hebben wij wereldwijd meer dan 5000 systemen operationeel. Voel u welkom op onze stand voor meer informatie over de vele voordelen en onze mogelijkheden voor praktijktesten op uw locatie. Ook kunt u ons via onderstaande contactinformatie al een bericht sturen of vraag stellen. Hopelijk tot ziens op onze stand J128.

Aguabel is een Belgische fabrikant van ontsmettingstoestellen op basis van cel-membraan elektrolyse (https://aguabel.be). Referenties o.a. Primato, Proefstation, Praktijkpunt landbouw en IJscentrale.

AQUA4D is een Zwitserse fabrikant van wateroptimalisatiesystemen op basis van emv-resonantietechnologie (https://www.aqua4d.com). Referenties o.a. Klaver Flowers, Together2Grow, Linflowers, Floralis en FC AZ-Alkmaar.

Ultra-Oxygen is een Zuid-Afrikaanse fabrikant van apparaten voor micro-ultrafijne zuurstofbellen op basis van gepatenteerde vortextechniek (https://ultra-oxygen.com). Referenties o.a. in Afrika, Midden-Oosten en Verre-Oosten.

Aguabel en Lescrauwaet (importeur Aqua4D) zijn zelfstandige projectpartners wanneer van meerwaarde voor de klant.

AGUABEL: Het Aguapure proces staat garant voor een perfecte en efficiënte ontsmetting. Ter plaatse wordt een desinfectiemiddel aangemaakt die zorgt voor een zeer efficiënte ontsmetting van water, verwijdert de biofilm en heeft een minimale chloraatvorming in het water en in de vruchten (conform EU richtlijn 2020/2184). Alle bijproducten van de elektrolyse worden in het toestel gescheiden, waardoor deze niet in het water terecht komen. De Aguapure toestellen worden ingezet in de tuinbouw, zoals bijvoorbeeld tomaten. Demonstratie-unit op locatie is beschikbaar.

AQUA4D: De Aqua4D technologie reduceert het watergebruik, vermindert de invloed van zouten, verhoogt de wortel-opnamecapaciteit, optimaliseert de grondbodem, verbetert het rendement en verlengt tevens de levensduur van uw waterinstallatie. Wereldwijd in meer dan 40 landen vele systemen operationeel met eenvoudige installatie en geheel onderhoudsvrij. Verhuur voor praktijktesten is goed mogelijk, ook via onze exportpartner Hortus Supplies International (https://www.hsibv.com/nl) voor buitenlandse locaties.

ULTRA-OXYGEN: De Ultra-Oxygen techniek verhoogt significant het opgeloste zuurstofniveau met een aanzienlijk langere verblijfstijd, reinigt het leidingnetwerk en verbetert het rendement in meest brede zin. Ook leverbaar met een dompelpomp voor eenvoudige installatie. Verhuur voor praktijktesten is goed mogelijk.

Nieuws

Vacatures

Vertegenwoordiger

VERTEGENWOORDIGER:

Aguabel BV zou graag in contact komen met zelfstandige vertegenwoordigers en/of wederverkopers om de Aguabel producten en diensten helpen te verkopen. Voor meer informatie: Guillaume Van Damme –

Lescrauwaet BV zou graag in contact komen met installateurs van watertechniek voor het na montage-instructie kunnen installeren van AQUA4D en Ultra-Oxygen systemen in Nederland, België en Duitsland. Voor meer informatie: Raymond Lescrauwaet –
Lescrauwaet BV would like to get in touch with local installers of water technology for the installation of AQUA4D and Ultra-Oxygen systems at Dutch, Flanders or German operations abroad worldwide. For more information: Raymond Lescrauwaet

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top