Agrona BV

Over ons

Agrona is een Nederlandse producent gespecialiseerd in waterbehandelingsystemen en biostimulanten voor land- en tuinbouw. We bieden gespecialiseerde kennis en veilige oplossingen die de gezondheid, weerstand en productiviteit van gewassen verbeteren. Onze producten hebben zich al succesvol bewezen in het verbeteren van het bodemleven en weerbaarheid.
Wij zijn betrouwbaar, bieden u no-nonsense, realistische oplossingen en communiceren graag op een open en persoonlijke manier. Wij onderscheiden ons met onze speciale waterbehandelingsystemen en biostimulanten voor in de land- en tuinbouw. Deze zorgen ervoor dat de gewasvitaliteit wordt verbeterd.
Het combineren van traditionele minerale meststoffen met onze biostimulanten is de toekomst. Wij helpen u om uw gewas tot het uiterste te laten groeien.
We werken samen met lokale partners en staan altijd in contact met onze klanten. Agrona is gevestigd in Berkel en Rodenrijs (ZH) en werkt internationaal.
Wij zijn wereldwijd actief met ons hoofdkantoor in Nederland en dochterondernemingen in Frankrijk, Spanje, Canada en Mexico.

Gemarkeerd product

Products

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top