Agrona BV

Over ons

Agrona is een Nederlandse producent gespecialiseerd in waterbehandelingsystemen en biostimulanten voor land- en tuinbouw. We bieden gespecialiseerde kennis en veilige oplossingen die de gezondheid, weerstand en productiviteit van gewassen verbeteren. Onze producten hebben zich al succesvol bewezen in het verbeteren van het bodemleven en weerbaarheid.
Wij zijn betrouwbaar, bieden u no-nonsense, realistische oplossingen en communiceren graag op een open en persoonlijke manier. Wij onderscheiden ons met onze speciale waterbehandelingsystemen en biostimulanten voor in de land- en tuinbouw. Deze zorgen ervoor dat de gewasvitaliteit wordt verbeterd.
Het combineren van traditionele minerale meststoffen met onze biostimulanten is de toekomst. Wij helpen u om uw gewas tot het uiterste te laten groeien.
We werken samen met lokale partners en staan altijd in contact met onze klanten. Agrona is gevestigd in Berkel en Rodenrijs (ZH) en werkt internationaal.
Wij zijn wereldwijd actief met ons hoofdkantoor in Nederland en dochterondernemingen in Frankrijk, Spanje, Canada en Mexico.

Gemarkeerd product

ABR Bioreactor

Substraatteelt kent vele voordelen. Zo is het substraat (teeltmedium) beter in de hand te houden door telers in de glastuinbouw. Toch komt het ook in dit teeltsysteem voor dat de gewassen met wortelziektes te maken krijgen. Ziektes zijn de belangrijkste oorzaak voor productieverliezen. Vaak zijn deze ziektes nog besmettelijk ook. Er zijn verschillende manieren om als teler hiermee om te gaan. In de substraatteelt wordt vaak gekozen voor volledige bestrijding van alles wat zich in de bodem bevindt. Het grote nadeel van volledige bestrijding is dat ook gezonde organismen worden meegenomen. Er is echter een nieuwe strategie, die veel verfijnder is en vooral het substraat gezond houdt. Voordelen: Verhoogt het zuurstofniveau Optimaliseert het bacterieleven Vitaal en gezond gewas Verbetert voedingsopname Bescherming tegen pathogene schimmels Schoon watersysteem

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top