AgroEnergy B.V.

AgroEnergy B.V.

Over ons

AgroEnergy is dé energiepartner voor de agrarische sector in Nederland. Met gespecialiseerde energiekennis assisteren wij tuinders dagelijks bij het behalen van optimale resultaten in hun energiehandel. Naast het leveren van duurzame energie ligt de focus van AgroEnergy op energiediensten en de ontwikkeling en exploitatie van warmteprojecten. Om tuinders maximaal van dienst te kunnen zijn, helpt AgroEnergy hen bij complexe energievraagstukken. Slimme oplossingen en producten op basis van data speelt hierin een zeer belangrijke rol. Als energiepartner is AgroEnergy altijd op zoek naar onderlinge versterking. Niet alleen met onze klanten, maar ook met andere samenwerkingspartners.

Nieuws

Vacatures

DevOps Engineer AgroEnergy

Team Digital
Ons team bestaat uit een professioneel en hecht team DevOps team met specialisten op ontwikkeling, beheer, test en architectuur. De afdeling onderhoudt nauwe contacten met de afdeling productontwikkeling, de business, externe ontwikkelaars en IT leveranciers. Voor de komende jaren staan ons aantal grote uitdagingen te wachten. Het doel is om verdere flexibilisering en optimalisering van ons IT landschap en verkorting van de Time To Market en wegwerken van technical debt te realiseren. Dit doel wij mede door de invoering van Scrum / Agile werken en de implementatie van nieuwe technologieën.

Doel van het Team
Team digital heeft als doel op een gestructureerde wijze te werken aan beheer, veiligheid en doorontwikkeling, maar ook door flexibel in te kunnen springen op innovaties. De afgelopen jaren zijn hier grote slagen in gemaakt, maar het is een afdeling in opbouw die op zoek is naar inhoudelijke IT kennis op het gebied van Oracle, WebLogic, .NET en tools als Redwood.

View Jobs Ads »

EnergieAnalist (32-40 uur)

Wat ga je doen?
Als Energie Analist voer jij het beheer over energie-installaties van klanten in de glastuinbouw.

Jij bent de energiemanager voor onze klanten. Jouw doel is om de energiekosten van onze klanten structureel te verlagen. Dagelijks ben je bezig met het monitoren van de ontwikkelingen in de energiemarkten en het vertalen van die ontwikkelingen naar de situatie bij de tuinder. Als Energie Analist werk je als een operator voor meerdere installaties. Onze klant heeft zelf geen omkijken naar de dagelijkse sturing van zijn energie-installatie en wordt door jou regelmatig op de hoogte gebracht over energie-ontwikkelingen en resultaten.

View Jobs Ads »

Energiespecialist (32-40 uur)

AgroEnergy is een 100% dochteronderneming van Eneco en als marktleider actief in het leveren van (duurzame) energieoplossingen aan de glastuinbouw.

Help jij onze klant met zijn energiemanagement vraagstukken?
Voor klanten ben jij de gezichtsbepalende medewerker van AgroEnergy. Het doel is om de energiekosten van onze klanten structureel te verlagen.

Gaat dit over jou?
Relevant HBO of WO diploma, bij voorkeur richting tuinbouw, energietechniek of werktuigbouwkunde;
Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in de energiesector of vergelijkbare technische organisatie;
Relatiegericht, analytisch sterk en uitstekende communicatieve vaardigheden

Wij bieden je:
Een goed jaarsalaris (inclusief 8% vakantiegeld bij een fulltime jaarcontract), afhankelijk van kennis en ervaring;
Een vrij te besteden flexbudget van ruim 14%; bijvoorbeeld voor het kopen van extra vrije dagen bovenop je jaarsalaris;

Meer vind je op: https://www.agro-energy.nl/job-offer/energie-specialist-32-40-uur/

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top