5, 6 & 7 maart 2024 | Evenementenhal Gorinchem

AgroEnergy B.V.

AgroEnergy B.V.

Over ons

AgroEnergy biedt oplossingen voor de energie-uitdagingen voor de glastuinbouw. Met gespecialiseerde energiekennis assisteren wij tuinders dagelijks bij het behalen van optimale resultaten in hun energiehandel. Ook helpen wij hen met complexe vraagstukken op het gebied van duurzaamheid. Zo gaan we samen op weg naar een klimaatneutrale toekomst. Wij bieden geautomatiseerde, datagedreven energieoplossingen, een compleet aanbod op het gebied van energie en richten ons op de ontwikkeling en exploitatie van warmteprojecten. Wij zoeken samen met onze klanten naar een duurzame oplossing voor energie, nu en in de toekomst.

Nieuws

Vacatures

Team Manager Klantprocessen

Je belangrijkste taak is het begeleiden en motiveren van de 15-20 medewerkers in het team Energielevering. Het zijn zelfstandige en professionele medewerkers met veelal diepgaande kennis die nodig is om hun werk goed te doen. Je daagt ze uit op hun werkinhoudelijke productiviteit en kwaliteit maar vooral op hun werkwijze, ontwikkeling en gedrag. Sturing op competenties staat centraal. Uiteraard horen beoordeling, werving en selectie bij jouw taken.

Jij hebt het overzicht van alle projecten en operationele processen die lopen en gepland zijn. De voortgang bespreek je in het regelmatige projectoverleg met de business owners respectievelijk in het operationeel coördinatie overleg met de seniors van de subteams. Je initieert en coördineert van verbeterprogramma’s en afstemming met andere relevante processen en stakeholders binnen en buiten AgroEnergy. Je bent de procescoördinator van alle controls en processen binnen Energielevering.

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top