ABAB Accountants en Adviseurs

Over ons

ABAB, allround en alert!

ABAB Accountants en Adviseurs is een fullservice accountants- en adviesorganisatie met meer dan negentig jaar ervaring en zevenhonderd betrokken medewerkers, verspreid over vijftien vestigingen. Bij ABAB hebben ondernemers een persoonlijke sparringpartner op wie zij kunnen rekenen bij alle aspecten van hun bedrijfsvoering, die met hen vooruitkijkt om tijdig te anticiperen op kansen en uitdagingen. Gespecialiseerde adviseurs leveren daarnaast op maat gesneden advies en ondersteuning. Zo dragen zij bij aan het succes van deze ondernemers.

ABAB voor de tuinbouw
ABAB heeft jarenlange kennis en ervaring samengebracht in een multidisciplinair team dat zich volledig richt op de tuinbouwsector. Onze bedrijfsadviseurs kennen de sector over de volle breedte, volgen de ontwikkelingen op de voet en zijn op de hoogte van mogelijke kansen voor uw onderneming. We beschikken over specifieke cijfers zodat we uw onderneming kunnen afzetten tegen het branchegemiddelde en vergelijkbare collega-ondernemingen.

Brede dienstverlening
ABAB ontzorgt klanten met het samenstellen van jaarrekeningen, audit en assurance, (internationale) fiscale advisering, juridische advisering, salarisadministratie, payroll advies, HR services, bedrijfskundige advisering, corporate finance, inkomens- en estate planning, pensioenadvisering, ruimtelijke ordening en milieu, mediation, subsidieadvisering, administratieve dienstverlening en vastgoedadvies.

Gemarkeerd product

Een vruchtbare samenwerking als basis voor resultaat

Als ondernemer in deze sector is de dagelijkse aandacht voor uw product en personeel niet meer voldoende. U moet in staat zijn om vooruit te kijken om succesvol te blijven. ABAB Accountants en Adviseurs ondersteunt u hierbij op een efficiënte en eenvoudige manier. Zo kunt u zich richten op ondernemen.

Lees verder »

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top