AAB NL

AAB NL

Over ons

AABnl – Engineering Your Sustainable Growth

Missie:

“Topondernemers die weten waar ze naar toe willen en waarom, helpen hun ambities te verwezenlijken”

Kernwaarden
PROFESSIONEEL

OPLOSSINGSGERICHT

VERANTWOORDELIJK

INTEGER

“Wij laten ons sinds 1985 dagelijks uitdagen door onze klanten die het beste resultaat willen halen op basis van onze diensten. Onze praktisch ingestelde adviseurs, ingenieurs en makelaars kijken daarbij verder dan de oplossingen die in het verleden zijn bedacht. Door ons in te zetten voor innovatieve en vooruitstrevende ondernemingen en projecten lopen wij voorop op het gebied van: techniek, energie, makelaardij, bedrijfskunde, vergunningen en (aard)warmte.

Wij werken voor een brede groep ondernemingen zowel nationaal als internationaal. Hoewel onze roots in de glastuinbouwsector liggen, werken wij ook veelvuldig voor bedrijven buiten deze sector omdat onze kennis en no-nonsense aanpak breed inzetbaar zijn.”

Gemarkeerd product

Makelaardij

Makelaardij

AAB heeft specialisten op het gebied van waardering van onroerend goed en bedrijfsbelangen. Wij zorgen dat de aankoop of verkoop van uw bedrijf optimaal kan worden uitgevoerd. Ook het opstellen van taxatierapporten is een van de werkzaamden bij de afdeling Makelaardij.

Lees verder »

Products

Vacatures

Waarom je moet kiezen voor AAB

Waarom je moet kiezen voor AAB

We zijn een platte organisatie met zo’n 40 collega’s en houden ons bezig met de meest high-tech, innovatieve, duurzame projecten. Voornamelijk in de tuinbouw want dat zijn gerenommeerde ondernemingen met verregaande automatisering en de nieuwste technieken. Daarnaast werken we ook voor andere grootschalige projecten zoals aardwarmte en andere duurzame projecten of rollen we warmtenetwerken uit. Tal van expertises hebben we onder 1 dak: nieuwbouw & technieken, (aard)warmte, energiezaken, ruimtelijke ontwikkeling, 3D impressies, subsidies, makelaardij en corporate finance.

Werken vanuit een hypermodern pand
Vanaf juli 2022 verhuizen we naar een volledige energieneutraal kantoorpand: Paulina in Maasdijk, direct nabij de A20. Een fijn, licht pand van hoogstaande kwaliteit en met de nodige services, waaronder horeca en natuurlijk is onze bovenste verdieping uitgerust met de beste vergaderfaciliteiten en stiltewerkplekken wanneer je dat fijn vind om je even te focussen op een dossier.

Lees verder »
3D modelleur – ontwerper

3D modelleur – ontwerper

De 3D modelleur houdt zich bezig met ontwerpen en modelleren, waar nodig ondersteund met 2D tekenwerk. Het gaat om uiteenlopende werktuigbouwkundige installaties voor duurzame (warmte) projecten, maar ook de zeer innovatieve glastuinbouwprojecten voor zowel de nationale en internationale glastuinbouwsector. Deze projecten zijn veelzijdig: van geothermiecentrales tot warmtenetten en van verwarmings- en koelingsinstallaties tot duurzame elektra- en warmteproductie.
– Je modelleert vooral in 3D en maakt prachtige video impressies; 2D komt in mindere mate voor
– Je maakt bestek- en ontwerptekeningen
– Je werkt vooral met Autodesk Inventor maar staat open voor het werken met andere programma’s
– Je denkt graag mee met de projectleider
– Je werkt samen in een technisch team van enthousiaste collega’s

Lees verder »
Specialist Ruimtelijke Ontwikkeling

Specialist Ruimtelijke Ontwikkeling

Bij de afdeling ruimtelijke ontwikkeling worden allerlei vraagstukken beantwoord en vergunningen aangevraagd. Dit kan gaan om milieu, omgevingsvergunningen, stikstof, watertechnologie, geluid enz. In deze functie ligt de focus op vergunningen hetgeen de andere werkzaamheden niet uitsluit om variatie in je werkzaamheden te hebben.
– Je geeft sturing aan het proces en bewaakt termijnen
– Je draagt zorg voor advies, coördinatie en implementatie
– Je hebt contact met de opdrachtgever, bevoegd gezag, projectleider

Lees verder »
Afdelingsmanager Energie

Afdelingsmanager Energie

Als afdelingsmanager Energie ben je verantwoordelijk voor de groeiambities van de afdeling. De afdeling houdt zich bezig met de diensten voor onze energieklanten, zowel projectmatig als op abonnementsniveau. Je bent voorzitter van het afdelingsoverleg, coacht de afdelingscollega’s en denkt mee over ontwikkelingen binnen en buiten AAB. Daarnaast denk je mee op strategisch niveau als lid van het managementteam.
Het is een mooie functie waar je kartrekker zal zijn in een team van zeer professionele energiespecialisten en je vrijheid krijgt om de doelstellingen van de afdeling en het team, maar ook klantwensen te vertalen in concrete acties.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top