AAB NL

Over ons

Missie:

“Topondernemers die weten waar ze naar toe willen en waarom, helpen hun ambities te verwezenlijken”

Kernwaarden
PROFESSIONEEL:

OPLOSSINGSGERICHT:

VERANTWOORDELIJK:

INTEGER:
kennis, vaardigheden en gedrag die passen bij het beroep

bewust en inventief handelen om te komen tot een oplossing

aanspreekbaar op de taak en het proces

eerlijk, betrouwbaar, vertrouwelijk, onafhankelijk

“Wij laten ons sinds 1985 dagelijks uitdagen door onze klanten die het beste resultaat willen halen op basis van onze diensten. Onze praktisch ingestelde adviseurs, ingenieurs en makelaars kijken daarbij verder dan de oplossingen die in het verleden zijn bedacht. Door ons in te zetten voor innovatieve en vooruitstrevende ondernemingen en projecten lopen wij voorop op het gebied van: techniek, energie, makelaardij, bedrijfskunde, vergunningen en (aard)warmte.

Wij werken voor een brede groep ondernemingen zowel nationaal als internationaal. Hoewel onze roots in de glastuinbouwsector liggen, werken wij ook veelvuldig voor bedrijven buiten deze sector omdat onze kennis en no-nonsense aanpak breed inzetbaar zijn.”

Gemarkeerd product

Makelaardij

AAB heeft specialisten op het gebied van waardering van onroerend goed en bedrijfsbelangen. Wij zorgen dat de aankoop of verkoop van uw bedrijf optimaal kan worden uitgevoerd. Ook het opstellen van taxatierapporten is een van de werkzaamden bij de afdeling Makelaardij.

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

e-man

Energie Manager

Je bent de trekker van complexere en/of grootschaligere (duurzame) energieprojecten waarbij je nieuwe projecten kunt opzetten en verantwoordelijk bent van idee tot realisatie; het betrekken van en contact houden met de benodigde partijen is hierbij een belangrijk aspect. Je bent een echte ‘trekker’ waarbij je kunt samenwerken met collega’s en stakeholders op verschillende vlakken.

Bovendien zet je je in voor diverse energievraagstukken, besparingsmogelijkheden, het opzetten van (kleinere) clusters, het ontwikkelingen van energieconcepten en het brede energie management bij een relatie. Het gaat om duurzame projecten zoals geothermie, biomassa, zonthermie, koude-warmte opslag maar ook het algehele energie management bij de veelal grotere tuinbouwondernemingen al dan niet met meerdere vestigingen.

Lees verder »
images

Stage opdracht Milieukunde

Tijdens deze stage ga je met ons mee in de actuele ontwikkelingen die in 2020 op stapel staan. Daarbij ga je zelf op onderzoek uit. De onderzoeksvragen zijn o.a.:
– Welke invloed hebben de komende beleidsontwikkelingen op (glastuinbouw)bedrijven in
Nederland?
– Welke aanpassingen moeten (glastuinbouw)bedrijven doorvoeren om te voldoen aan de wet- en regelgeving?
Naast je staan diverse specialisten om je van input te voorzien zodat je je resultaten goed kan laten aansluiten op de vragen uit de praktijk:
– Specialist op het gebied van stikstofdepositie en de wijzigingen in wet- en regelgeving.
– Specialisten op het gebied van techniek en energie om je resultaten te toetsen.

Wat verwachten we van jou?
– Je zit in het 3e of 4e jaar milieukunde.
– Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
– Je bent leergierig en houdt van een uitdaging.
– Je kan onze missie en kernwaarden uitdragen.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top