30MHz

Over ons

30MHz biedt een centrale plek voor alle belanghebbenden in de tuinbouw. Het dataplatform geeft telers en kwekers volledig inzicht in de omstandigheden van hun tuin- en landbouwproducten. Het 30MHz platform analyseert op interactieve wijze allerlei informatie afkomstig uit verschillende databronnen zoals klimaatcomputers, sensoren en handmatige invoer. Dit stelt niet alleen telers maar ook adviseurs, distributeurs en onderzoekers in staat om het productieproces van gewassen, planten en zaden continu te verbeteren.

Neem overal ter wereld beslissingen op basis van data
De volgende generatie tuinbouwondernemers deelt kennis op een transparante wijze. Kennis die gebaseerd is op grote hoeveelheden (klimaat)gegevens. Ons doel is om alle belanghebbenden met elkaar te verbinden en hun proces naar een duurzamere manier van produceren te ondersteunen. Dit doen we door een onafhankelijk en eenvoudig schaalbaar dataplatform aan te bieden dat gegevens gestuurde teelt vergemakkelijkt. Op die manier kiezen gebruikers de diensten die zij nodig hebben, of dit nou om data bronnen, analysemogelijkheden, consultancy of onderzoek gaat. Kortom, het beste van meerdere werelden op één plek.

Jij bepaalt – De sensoren zijn ontworpen om zich aan te passen aan de situatie: jij bepaalt waar en wat je meet, hoe de data in het dashboard wordt weergegeven en wie toegang heeft tot het systeem.

Snelle implementatie – Plaats je sensoren en begin direct met meten. Je zet het netwerk binnen enkele minuten op zonder dat dit grote technische vaardigheden vereist.

Gebruiksvriendelijk – Met dit product haal je meer waarde uit je organisatie. Het is intuïtief en makkelijk aan te passen, waardoor alle medewerkers dit zonder al te veel moeite kunnen gebruiken.

De data is van jou – Het gaat om gegevens over uw bedrijfsomgeving. Er is geen enkele reden waarom dit niet jouw bezit is. De klant bepaalt wat er met de data gebeurt, zoals het exporteren naar een CSV-bestand.

Connecting people, plants and technology

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top