2Grow

Over ons

2Grow is gespecialiseerd in sensortechnologie om de plant zelf te meten.
Met behulp van onze technologie willen we laten zien hoe al uw handelingen in real time effect hebben op de installatie en hoe deze hier echt op reageert.
Overdag verhogen kwekers de temperatuur, geven ze water, dit alles heeft een zeker effect op de plant op het moment dat het gebeurt.
Helaas zijn onze eigen ogen niet in staat om het effect van al deze handelingen afzonderlijk te observeren en in real-time kan 2Grow deze meten, maar nog belangrijker is dat we ze ook kunnen visualiseren en interpreteerbaar maken.
Met behulp van deze metingen geven we gericht advies en consultancy aan telers op basis van hun behoeften en uitdagingen, daarnaast zijn we altijd beschikbaar voor het beantwoorden van vragen en het geven van opleidingen.
Op dit moment hebben we meer dan 100 klanten, variërend van kwekers als Looye tot veredelaars als Rijk Zwaan en onderzoeksinstellingen als Delphy.

Gemarkeerd product

PytoClip sensoren

Bladdiktesensor en microstamdiametersensor Bladdiktesensor en microstamdiametersensor: sensoren geschikt voor kleinere plantensoorten (sierteelt, kruidachtigen,..) of grotere jonge planten. Deze zijn inclusief realtime temperatuurcorrecties voor een optimale nauwkeurigheid. Meerdere types clips beschikbaar, afhankelijk van de behoeften van de klant: 1. LeafClip, deze meet de dikte van het blad tussen 0-2mm. 2. StemClip Small, die de diameter van de steel tussen 1-2mm meet. 3. StemClip Large, deze meet de diameter van de steel tussen 2-6mm. Elk PhytoClip systeem ondersteunt x2 Clip sensoren naar voorkeur.

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top